33 Liječenje žena tipa HPV

Indinol je antiestrogena i antikancerogena fitopriprava koja potječu od biljaka s unakrsnim oprašivanjem. Indinol sadrži indol-3-karbinol visoke čistoće koji normalizira metabolizam estrogena u tijelu i sprečava razvoj bolesti povezanih s estrogenom.

Indinol ima izražen učinak protiv starenja. Normalizira metabolizam ženskog spolnog hormona estradiola i inhibira sintezu 16-hidroksiestrona koji ima izražena kancerogena svojstva. Smanjuje količinu estrogenih receptora u ciljanim tkivima. Pozitivno utječe na disfunkciju uslijed hiperestrogenemije.

Indinol je učinkovit u tumorima epitela ženskog reproduktivnog sustava. Djelotvorno utječe na hiperplastične procese u ženskom reproduktivnom sustavu zbog poremećaja regulacije diobe stanica. Inhibira rast tumora ženskog reproduktivnog sustava ovisnog o estrogenu. Izaziva selektivnu apoptozu tumorskih stanica. Neutralizira aktivnost faktora rasta koji potiču razvoj tumora dojke.

Indinol je također aktivna tvar protiv bolesti povezanih s humanim papiloma virusima. Blokira sintezu onkoproteina E7 u stanicama epitela zaraženih humanim papiloma virusom, a time inhibira proces malignosti.

Indinol se koristi u kombinaciji s konvencionalnim načinima liječenja (uključujući kemoterapiju i zračenje, kirurške metode, imunomodulatore itd.) Kod bolesti ženskog reproduktivnog sustava zbog razvoja patoloških procesa proliferacije stanica. Indinol se može koristiti ženama za prevenciju endokrinih poremećaja i hormonalnih poremećaja, uključujući rak:

– Mioma maternice (fibromioma);

– cervikalna i cervikalna displazija;

– Rak dojke.

– Papilomatoza ženskog reproduktivnog sustava, infekcija papiloma virusima (papilomavine, genitalne bradavice, respiratorni papiloma virus).

Dozologija i metoda primjene

Indinol se daje oralno prije ili za vrijeme obroka tijekom razdoblja od 3 do 6 mjeseci uz 400 mg (2 kapsule, 2 puta dnevno).

Kod mastopatije indinol se uzima dva puta dnevno po 2 kapsule tijekom 6 mjeseci, 2 mjeseca u 2 kapsule dva puta dnevno tijekom 3 mjeseca.

Kod endometrioze i mioma maternice koristi se indinol u kombinaciji s epigallat 2 kapsule indinola i 2 kapsule epigallata 2 puta dnevno tijekom 6 mjeseci. Da biste izbjegli relaps, uzmite 2 kapsule indinola i 2 kapsule epigallata 2 puta dnevno tijekom 3 mjeseca.

Za sve oblike infekcije humanim papiloma virusima indinol u kombinaciji s imunomodulacijskim ili antivirusnim lijekovima koristi 2 kapsule dva puta dnevno tijekom 6 mjeseci.

kontraindikacija

– individualna netolerancija (uključujući povijest preosjetljivosti) komponenata indinola;

– Ne preporučuje se onima koji uzimaju lijekove koji smanjuju kiselost želučanog soka.

– Strogo kontraindicirano tijekom trudnoće i dojenja.

nuspojave

Posebne upute i mjere opreza

Uvjeti skladištenja i rok trajanja indinola

Čuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi. Rok trajanja: 2 godine.

Mogu li uzeti Indinol-Forto i Femoston 2/10 zajedno?

33 Liječenje žena tipa HPV

Pa, Papillor i Papillor su odlične pripreme;)), probao sam i sam i svi zvukovi su sada

Imam 37 godina. U jednom mjesecu (veljača 2015.) potpuno su mi nestale ravne papile (1,5 x 2 cm) (ingvinalni nabori), koje sam godinama pokušavao ukloniti (gutanje, laser itd.). Napokon sam na savjetu imunomodulacijskog lijeka prijatelja-liječnika SPAS "Papillor" 1 000 000 IU (košta oko 550 rubalja, 10 čepića po pakiranju). Toplo preporučujem onima koji pate od ove bolesti.

Albert, sastanak bi trebao nazvati samo liječnik.

Gospodine, bolje je gutljaj. Stoga samo pogoršajte i postoje ožiljci. Laser treba ukloniti i možete ga piti sa salveom Alpizarin, Cikloferon, Amiksin i Kogatselom. Metiluracil je pogodan za liječenje;

Sad sam počeo piti papilo i sve je počelo teći, još sam prljav kao prije papiloma

Zadnji put sam imala bradavice na glavi penisa, ali sam na njegovom mjestu bila boli kad sam otišla u kupaonicu i ja to samo radim, zalijevam je Papillorom, ali nemojte mi pomoći Reći novac (

Paul, koristi Papillor Gel. Nanesite na površinu rane 3-5 puta dnevno do završetka liječenja.

U genitalnom području pronašao sam male bijele prištiće. Otišla sam ginekologu i rekla mi da imam genitalne bradavice. Vaš liječnik je preporučio uklanjanje virusa za uklanjanje tableta kondiloma zbog imunosti i otpornosti na indolin. Mislite li da će ovaj tretman pomoći ili ćete morati piti nešto drugo?

Isprobajte Proteflazidom. Upute vam govore kako postupati i posavjetovati se s liječnikom! Samoobrába s ..

Imam papire sa svećenikom, što mogu izliječiti? Dijete 1 godina 4 mjeseca

Pozdrav, hvala na odgovoru. Mogu li napraviti neke testove da vidim da li stvarno imam papiloma virus? Činjenica je da sam već prošao testove na nekoliko vrsta (# 16,18,35,39,33,49,52,58,59) i sve je negativno. Je li to moguće bez brisanja, pa uzimanje droga?

Pozdrav, takvo pitanje. Prije tri godine saznao sam s PCV analizom HPV 16.18. Cijepio sam Cervarix i obavio još jedan test na HPV16.18 godinu dana nakon posljednjeg cjepiva. Višestruka analiza dala je negativan rezultat. Nema virusa poput njega. Postoji li ili ne? Ili je to cjepivo? A sada su dobili analizu citoloških studija na LCD-u. Dijagnostika – Citološka slika erozije žlijezde. Što to znači i može biti na neki način povezano.

Moglo je i biti. Morate napraviti kolposkopiju.

Pozdrav doktore! Papillor me tretirao onako kako ste mi preporučili. Papillor treba liječiti u potpunosti. Tretman obično počinje 3 dana prije uklanjanja bradavice i nastavlja se sve dok se dlaka ne ispuca. Trebate se posavjetovati s liječnikom i razjasniti režim liječenja. Sustavno: ubrizgavanje / ubrizgavanje 1, 3 (četvrto uništenje), 5., 8. i 11. dan. Ali rektalni supozitoriji br. 10 do 1 svijeća po noći tijekom 10 dana. Lokalno: 3 dana prije uništenja, Dan uništenja (4. dan) i sljedećih 10 dana – Papillor gel dva puta dnevno. Ne utječu na sramotu promocije neučinkovitih lijekova za ljude s HPV-om kako bi se osigurala njihova financijska dobrobit. Pobrinuli smo se da sve vaše preporuke budu oglasi.

Oleg, u mojoj osobnoj praksi vidim najveću učinkovitost kod Papillora. Možete imati imunitet pojedinih lijekova. događa se. Liječenje treba biti sveobuhvatno (kirurško uklanjanje bradavica + tijek sistemskog i lokalnog antivirusnog liječenja). Liječenje treba provoditi izravno pod nadzorom liječnika s redovitim pregledom. Da bi se spriječio recidiv, terapiju na papiru treba ponoviti nakon 1 i 6 mjeseci. Kontrolni testovi trebaju uključivati ​​tri ciklusa liječenja. 3-6-12 mjeseci. Mnogi pacijenti koji se ubrizgavaju doživljavaju neovisnu regresiju kondiloma, što ne zahtijeva kirurško liječenje. Ovisi o reakciji tijela na lijek. Ako ste zabrinuti zbog ovog problema, preporučujem vam online bez plaćanja. Izliječim stotine pacijenata i vidim vrlo dobre rezultate nakon liječenja. Zdravlje za vas.

Pozdrav, imam 68 tipa 32 relativne jedinice i 26 relativnih jedinica. Liječnik je propisao AlteVir. Pitanje je zašto se pogoršalo jer sam često bila nervozna. Želim početi piti umirujuće. Pročitavši upute za uporabu, otkrio sam laringealni papiloma virus: Altevir je ubrizgavao s / c u dozi od 3 milijuna IU / m2 tri puta tjedno. Liječenje započinje nakon kirurškog (ili laserskog) uklanjanja tumorskog tkiva. Dozu treba odabrati uzimajući u obzir podnošljivost. Za postizanje pozitivnog odgovora može biti potrebno 6 mjeseci liječenja. Reci mi, tko zna što je ovaj lijek.

Dobro došli! Koji su lijekovi prikladni za HPV, Papillor ili Virus Merz, ovisi o vašem teoretskom i praktičnom iskustvu. Hvala unaprijed!

Tri je puta bio na onkološkom stolu. HPV i bradavice Liječnik: To je neizlječivo. Sve se to završava: nema liječenja.

Propisao sam injekciju Galavita od 100 mg, prvih 5 dana, jednu injekciju dnevno, zatim 15 dana dnevno. Rezultat nakon 2-3 mjeseca PCR je premašio moja očekivanja – negativan. Lijek je ruski, izvorno ima mnogo pozitivnih koraka. Preporučujem ga svima!

15 GODINA NAZNATI HPV 16 S HUSBANDOM, infekcijom koja uzrokuje displaziju i rak grlića maternice"I SADA BOJA BIJELA JE U MNOGIM ORGANIZAMA. Pregledom revizija istih razlika ustanovio sam da je potrebno liječenje: IMUUNOMAX 200 IU – 6 INJICIENTA (3 DANA I 4 DANA SVE 3 GODINE) + KREMA "Aldara" +. I OSTALO JE VAŠE ZDRAVLJE DUGOROČNIM VAŽNIM ORGANIZAMOM BILO KOJE KARTE! KAKO RAZUMEVATI "LJUBAV JEBILA – ŽELIMO DA DOSTAVIMO NOVAC!" ILI ŠTO TREBA – TREBA VAS)))))) ZDRAV BOG!

GULNUR CIKLIRANJA.

MALA DO GO Kamui

Kažem mccrrrrrrrrrrrrrrrrrrji U petak sam ušao u Darnitsy i počeo masirati, sve je bilo normalno. dnevno. Podijelite svog prijatelja

I također je Anahsis došao na HPV. Pitao sam kako analiza? Liječnik mi je odgovorio, rekao sam vam da imate virus i to je sve. A kakav HPV znam? Ali ovih papila ima puno, a ja idem niz dupe.

Pozdrav, imam takvo pitanje. Pušač Papiloma ne zna, ali usne više nisu vidljive, užas! Ne znam što da radim, jer ginekolog i ona je skočila, bila je bolesna od HIV-a, i oboje su se pojavili, a propisan mi je divlji pogurnem, izgaram, još gore su kao da gljive rastu. Zanimao sam je na internetu i ustanovio sam da može čekati HPV zbog pokreta koji sam prošao i vratiti se liječniku, i da ne radi ništa ako ti papilomi grlića maternice imaju za testiranje na HPV, znajući to koji može biti rak, ali to ipak jest, da! Kako vam mogu reći da biste trebali piti ako imate HIV i ako ste poslani liječniku s zaraznim bolestima, i što možete učiniti? Kao da sam HIV i ne moram se liječiti. Liječnici su tako strašni, ne želim ići. Molim te, reci mi. Ne želim umrijeti, moj sin je odrastao bez raka oca i umro, ali ne.

Laku noć, našao sam HP tip 6,11,16,18. Nakon liječenja injekcijama i injekcijskim svijećama Papillor Alokin Alpha bradavice u genitalnom području usne uklonjene uništenjem kondila, nakon 4 dana na leđima se pojavilo što učiniti i je li zastrašujuće da se ponovno pojave?

Pozdrav, moja majka ima neke papile oko vrata, volim je ludo i brinem se za nju. Reci mi, ako su u krivu, moraš li ih ukloniti? Možete li lako liječiti imunomodulatorne lijekove poput papilora? Pusti, molim te, odgovori mi detaljnije, razumiješ li me s majčine strane, molim te reci mi da li moram nešto učiniti ako me ne uznemiravaš?

Resorcinol prah je strogo na papilomu, malo je spaljen, ali dobro uklonjen.

Pronašao sam rezultat HPV-a 18: 6.2 * 10 ^ 6. Što to znači?

Možete li cijepiti HPV ako je već zaražen? Trenutno se liječim Papillorom.

HPV tip 56 otkriven je prije 8 mjeseci, propisan mu je celandin, izoprinozin, imunofen, alomedinski gel. Ovaj tretman nije pomogao. Umjesto da spali papilome, pojavio se novi. Kako se drugačije nositi s njima? Iz nekog razloga liječnik nije osigurao Papillor. Može li vam pomoći tip 56?

Irina, lijekovi koje preporučamo naširoko se koriste u ovoj patologiji. U svojoj praksi vidim Papillor najviše potencije, pa više volim ovaj lijek.

Dobar dan Papile su ravne na vratu, ispod dojke, na trbuhu. Ponekad se trese. Mnogo je. Stotine manjih i većih. Pokušao sam liječiti oko pet godina. "na nozi" Ponekad je HPV negativan, drugi info.pok je neotkriven. Paraziti nisu prepoznati, dermatolog sada nudi tečaj Galavita. Tko ga je koristio? Skupo je, ali ako je učinkovit, vrijedi ga pokušati.

Prije odabira tretmana, morate odrediti etiologiju ovih formacija.

MOLIMO PRIKAZ 33, 51 KAKO OPASNO. Liječenje.

Razvrstavanje tipova HPV-a prema riziku od onkogenosti (Lorincz I, 1992.) .33 51 vrsta HPV-a pripadaju srednjoj skupini. Rano liječenje može spriječiti moguće komplikacije. Za kolposkopiju morate kontaktirati svog liječnika. Na temelju rezultata ispitivanja preporučujemo liječenje.

Dobro došli! Prije šest mjeseci pregledao ga je liječnik, koji je rekao da na usnama postoje mali papilomi, ali svi su testovi na HPV tipove negativni. Liječenje mi nije bilo ponuđeno, ali ove bijele točkice ne nestaju, ponekad se uklanjaju. Što se može i što može učiniti? Molim savjet.

Možda je kandidat. Pomičite se kroz vaginu.

Pozdrav, učinjen je ultrazvuk – nema patologija, nema vanjskih manifestacija, čini se da nema papiloma, HPV analiza pokazala je 45. Što trebam učiniti? Kako liječiti?

Otkrio sam tipove HPV 51 i 56. Liječnik mi je propisao injekcije cikloferona (prema shemi), Sergiestabletten vaginalne. Kupila je i Papillor sprej. Da vidimo što se događa.

Imam Papillooma 6, eroziju grlića maternice, liječnik mi je propisao ferovirus i rekao da erozu treba piti.

Dobro došli! Pronašla sam HPV 16, propisane injekcije papiloma i svijeće. Na tečaju sam (opet, nakon mjesec i pol godina. Od tri, napravili smo dvije.) Sveukupna situacija se poboljšala, bradavice u rektalnom području više nema, ali ima blizu pazuha i bio dojke. Je li to normalno? Vrlo smiješno

Pitajte Anastasiju, pitajte svog liječnika i uklonite kondome.

Leave a Reply