DOBRO I NORMALNO. roditi oboljele od klamidije

Djevojke, žene, drage moje, recite mi, tko je od vas ili vaših prijatelja poznavao vaše prijatelje? Kakve komplikacije ima klamidija, možda i upala. Koliko dugo ste zatrudnjeli, koliko je bila trudna? Odmah sam izliječio loše stvari od klamidije? Ali, draga, zapiši dob u kojoj imaš klamidiju i kada si trudna. Hvala svima

Stručnjaci Woman.ru

Dobijte stručno mišljenje o vašoj temi

Lipkin Aleksander Vladimirovič

Psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Tankova Oksana Vladimirovna

Psiholog, web savjetnik. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Tatjana Aleksejevna

Psiholog, kandidat psiholoških znanosti. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Tereškin Julia Borisovna

Psiholog, psihoanalitička psihoterapija. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Makarovsky Dmitrij Nikolajevič

Psiholog, dječji psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Kostyuzhev Artyom Sergeevich

Psihoterapeut, seksolog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Veronika Malova

Psiholog, savjetnik. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Reutskaya Inga

Psiholog, web savjetnik. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Lyudmila Vasilyevna

Psiholog, praktični psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Saharov Olga Anatoliwna

Psiholog, Gestalt terapeut. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Ne brini. Ako pravilno i pravilno započnete s liječenjem, može se pozdraviti bez posljedica. Istina je da kažu da se neće liječiti, ali da su zaostali, ali neće donijeti skrivene rizike za dijete.

Nakon rukovanja s ovom infekcijom provjerite ručku epruvete

Ja sam, Bogovi 23-24 (ne sjećam se točno), to mi nije donijelo komplikacija. Liječena sam složenom plazmom klamidije + uree + CMV. Radoznala je u dobi od 27, 5, odmah, mjesec dana nakon što ju je prestao štititi. Tijekom trudnoće imala sam hormonalne probleme i visoki krvni tlak, ali sigurno ne od spolno prenosivih bolesti. Dijete se rodilo na vrijeme s dobrom težinom i dobrom veličinom, iako je to zbog prezentacije COP COP-a. Kad je dijete bilo 4 mjeseca, također sam ponovno zatrudnjela (unatoč punim GW). Farmatex nije za svijeće.

Usput kažu da se te bolesti lako podliježu, nemoguće je izliječiti, ali tijekom trudnoće dva puta sam testirao, klamidija i ureaplazmoza nisu pronađeni, ostao je jedini CMV, ali zbog ubijenog stanja nisu imali ništa učiniti.

Glafira, reci mi što znači CMV?

Povezane teme

6 hvala. Nikad nisam čuo za njega.

i što je tako strašna i ozbiljna bolest?
tretirani svijećama i tabletama 10-14 dana.
a prijatelji, naravno, ne prijavljuju što je spolno prenosiva bolest.

Gotovo svi koji imaju tako nešto nisu baš bolesni
i svi se rode, sve je u redu ..
Autorice, nemoj paničariti.

Neočekivano nema spolno prenosivih bolesti!

I našao sam trudnicu. uzeo je pravi lijek i sve je bilo u redu! Bilo je to prije 7 godina!

Hvala svima koji su vam odgovorili. Nije potpuno ozdravljen, pa je potisnut, a kada imunitet opada, to ne dolazi u obzir.

Prije nekoliko godina imala sam jake odvode bez mirisa i mirisa kroz odjeću. Tada je nastao ektopični problem u donjem dijelu trbuha, bol u donjem dijelu leđa. Kad sam provjerio, ništa se nije pokazalo.

Gost 15, stvarno želite vjerovati. samo nešto ne radi. 2003. i suprug bili su u Napari (a on je bio moj prvi i jedini suprug, pred kojim Chlamydia nema šanse). Sada, pet godina kasnije. Opet sam izašao, na jesen sam odradio dva tečaja, ali istovremeno imao sam negativno, ali zastrašujuće iskustvo. što će se, dovraga, opet dogoditi.

Slatke djevojke!
Pokušajte se zaraziti ovom infekcijom.
Pokušala sam zatrudnjeti drugu godinu i to je 25 godina. Rezultat 2.
Vrlo teško
Pazite!

I propisao sam puno lijekova. Počeo sam s liječenjem, ali bojim se da ga na kraju neću izdržati. Imam 27 godina. A odakle dolaze ti virusi?

U dobi od 16 godina zarazila se mikoplazmom i plazmom uree. Sa 17 godina odgovornosti. U dobi od 26 godina prvo se dijete rodilo u 27 sekundi

i kao što se ispostavilo, želim da se dijete plaši da će se zaraziti

Djevojke se liječe tako da je samo nekoliko liječnika naučilo ponašati se "ljubavni" To je stari način. U stvari, on će se liječiti u roku od 10 dana. Potpuno je siguran.

Pozdrav, suprug i ja smo odlučili roditi dijete, dati mi klamidiju, tražiti akutni oblik. Bojim se da smo na papilarima 3, 5 godina, bojim se da će liječenje dugo potrajati. Recite mi, tko zna za uvjete liječenja i koliko brzo možete zatrudnjeti nakon oporavka

Pozdrav, suprug i ja smo odlučili roditi dijete, dati mi klamidiju, tražiti akutni oblik. Bojim se da smo na papilarima 3, 5 godina, bojim se da će liječenje dugo potrajati. Recite mi, tko zna za uvjete liječenja i koliko brzo možete zatrudnjeti nakon oporavka

Pozdrav, mikoplazma i ureaplazma, pronašla sam i PRVO VRIJEME. Liječili su me. Pola godine kasnije to nije učinio i tada se ponovo pojavio. kao i klamidija liječeni su injekcijama i tabletama, a zatim mjesec dana kasnije tabletama. Testovi u 3 mjeseca pokazuju da postoji klamidija, iako mi je liječnik rekao da moram pričekati godinu dana. Sada imam 20 godina i jako se bojim da se ne mogu oporaviti i ne mogu primiti.
1. gost | 19. rujna 2009., 21:53:50 [4262734180] Gost
Djevojke se liječe tako da je samo nekoliko liječnika naučilo ponašati se "ljubavni" To je stari način. U stvari, on će se liječiti u roku od 10 dana. Potpuno je siguran.
Reci mi, što može biti tako brzo za 10 dana.

Dobro veče djevojko! Trenutno mi je dijagnosticirana plazma klamidije i uree zbog mojih testova. Liječnik, vrlo kompetentan specijalist, propisao je režim 2 mjeseca. Rekla je da SVAKO POKAŽE. Da, da, ne liječi, zdravo je. Mnoge tehnologije, lijekovi koji djeluju protiv infekcija, smrtonosni su. Mogu vam reći da se mokraćna plazma i klamidija također mogu razboljeti u svakodnevnom životu. Na primjer: Ureoplazma živi u normalnoj vodi, kupaonici, sauni i moru. Klamidija, koja se ponekad prenosi kapljicama zraka, kao i seksualno i u krvi. Želimo dijete s mužem, nadamo se da će nakon tretmana sve biti u redu i da dolazi dugo očekivana trudnoća! Svim pankerima želim sreću, vjeru i najviše od svega, ne odustaju. Uostalom, mi smo jake žene.

Imala je klamidiju u dobi od 19 godina. Sve je dobro prošlo … kao izliječeno. Sada imam 24 godine i ne mogu zatrudnjeti. Kako može utjecati na začeće?

I sada, dvije godine nakon splava, sada je klamidija u akutnom obliku, sazrio sam, nisam mogao zamisliti što bi moglo biti, partner je uvijek bio tu. Svijeće Orgyl, Paragon, Klion-D i Liv-52 za ​​jetru. Vidjet ćemo što slijedi. Dakle, želite da dijete preživi, ​​iako je sada u dobrom stanju. ))))

i kako očistiti smeće u roku od 10 dana?

Devchenki lechilas ya 25 deni sa mnom! ponovljeni rezyltat otricatelnii, xotim snažna rebenka no poka ((zadnja rečenica je bila 3 mjeseca))

Pa nisam razumio. Rukovanje otpadom u roku od 10 dana.
Molim te, reci mi.

A zanimljivo je da nitko ne zatrudni

Prokletstvo, djevojko, niko se nakon toga neće uhvatiti "otpad"Pročitao sam da to vodi do neplodnosti. Pa želim Lyalku (((Prokletstvo i ja sam je pokupio) *** (((

Djevojke, uključujući klamidiju, bile su bolesne u dobi od 22 godine, imala sam i ureaplazmozu, mikoplazmozu. Propisali ste tabletu, uključujući mog prijatelja. Mjesec dana kasnije popili smo ga i ishod tih bolesti se ponovio. Na liječenje su potrošili oko 5000. Opet, već se liječimo propisanim injekcijama. Stvarno želim dijete. Nadam se da će sve biti u redu!

Kad sam imao 15 godina, izgubio sam nevinost voljene osobe i ovaj gmizavac mene je nečim zarazio. Počeli su čudni simptomi, oprost. Išla sam kod ginekologa (u dječju bolnicu). Pumpao sam. Propisani postupak liječenja. Prolekitsil – rezultat ničega. Imenovana je još jedna (već injekcije) – opet nepotrebno. Tada nisam imao ni vremena ni vremena. Imam 19 godina. Sve vrijeme dok sam imao malo struje, navikao sam se na njih. Nedavno me posljednji partner nazvao i rekao da su pronašli klamidiju. Čitala sam o tome na internetu, svi simptomi su u skladu s mojim. I ne mogu zatrudnjeti, vrlo slab imunitet, često se razboli. I mislio sam, hoću li se ikada oporaviti od klamidije toliko godina? I mogu li zatrudnjeti? Ili se već pokreće.

Jrcfyf, moje stanje je gore. zaražena je u dobi od 15 godina i tek u dobi od 24 (!) postala je svjesna ove infekcije. Uvijek prijavite pogrešnu dijagnozu. Zdrav sam, ali izgubio sam svaku nadu, bio sam mjesečno, smanjivao sam puno antibiotika, nije pomoglo. Ne mogu dugo zatrudnjeti. a gotovo nikad neće. jer je vrlo teško naći dobrog liječnika!

Djevojke su slatke, također sam pronašla ove stvari. Ja ću se ovdje liječiti. Molim Boga da se moje dijete rodi. Želim sve za svu djecu.

Imam 31 godinu jer ne mogu zatrudnjeti. Liječnik je oko dva mjeseca izliječio tu dijagnozu (hlomidiju), sad želim zatrudnjeti, bojim se da se to neće dogoditi. Sada čujem da se ASD-2 može zauvijek riješiti klamidije. Kupio sam nešto što danas ne znam. Nadam se da mu Allah pomaže.

Hej djevojke! Ovdje se dogodilo slučajno! Želio bih s vama podijeliti liječenje klamidije, stvarno može započeti u roku od 10 dana! Upravo sam dobio recept za vas, ja bolesno, dijagnozu klamidije (tako kasno razvio sam bolest u očima, očima, bio sam jako bolestan i crvene su, sad boli i oči više nisu crvene, ja ne može kroz njih) i CMV. Propisala mi je: Roxibel 1 tab 2 puta dnevno (novi antibiotici za klamidiju), Papillor -3 do 1 svijeća u rektumu (povećani imunitet) Papillor 1 tab 5 puta dnevno (dobro, to je od CMV-ROM-a), Kartica Mikosist 2. Trećeg i sedmog dana liječenja (kroz želudac uzrokovan antibioticima) Viusid 1 pakiranje 3 puta dnevno (antivirusni lijek širokog spektra djelovanja), Papillor svijeće u vagini. Ja to radim 10 dana! Platio sam dovoljno novca za ovaj recept (preko utjecajnih poznanstava našao sam ginekologa, drugi liječnici su mi propisali recept za mjesečno liječenje i sve je bilo nepotrebno. Sad liječnike tražim samo od povjerljivih poznanika, ostatak pišem glupo, samo kako bi dobili više novca) Liječenje sa suprugom nije dovelo do pravog liječenja klamidije nakon nekoliko tjedana, iako je CMV još uvijek prisutan i u naslovima je mnogo manje. Nadam se da će netko i pomoći! Klamidija se doista može izliječiti u roku od 10 dana, a ne u roku od mjesec dana! Blagoslovi!

Pozdrav !! Imam 28 godina. Dijagnosticirali su mi klamidijske infekcije (ig G1: 256), neplodnost2, kronični endometritis i bakterijsku vaginozu. Propisati liječenje (zdravo sljedeći dan), vrlo je žalosno da nikad neću zatrudnjeti nakon takve dijagnoze (((((općenito sam čuo da se svaka osoba liječi pojedinačno)) i vrlo je teško to učiniti Riješite se infekcije ((((

Ljudi, ne klanjajte se najgorem! Sve će biti u redu i imat ćemo svu djecu!
Liječnik mi je rekao da svaka trećina ima neke infekcije, ali treba ih liječiti.

Pozdrav svima! Upravo sam završio 20-dnevni ciklus liječenja (teško je zamisliti kako se to može izliječiti za deset dana) Zanotsin je vidio 800 mg 10 dana, 500 mg 10 dana, 10 dana Papillorjeve svijeće i tantum ružu. Nakon tjedan dana testiranja, nadam se da će sve biti u redu. Također imam partnera i gdje mogu sve pretpostaviti (liječnici kažu da se prenosi seksualnim putem i put je malo vjerojatan)

Hej djevojke, zatrudnila sam u 20 godina. Oko 23 tjedna kasnije, plod je rođen i slabo je doveden u predškolski odgoj. Pozivač se rodio i dijete je upoznalo. Liječnici su mi savjetovali da dam krv za CMS i oni su liječeni jer su mnogi liječnici rekli drugačije jer su propil tablete različite, sada imam 22 godine, ne mogu zatrudnjeti. Pronašla sam dobrog ginekologa, kao i sada, kad zdravi Metrogil kapi 2 puta dnevno tijekom 5 dana, injekcije 1 puta dnevno tijekom 5 dana. Ova komercijalna analiza i nakon prvog liječenja sa suprugom bile su mnogo manje adrese klamidija, druge ima manje, a nadam se za sva vremena ni jedna stvar, klamidija ne kaže da odmah postepeeno može uskoro oduzeti sve nas djecu

Rak grlića maternice zatrudnio je

Trudnoća nakon rođenja grlića maternice

Ova stranica sadrži najpopularnije postove i komentare naših korisnika na ovu temu. "Trudnoća nakon rođenja grlića maternice"Ovo će vam brzo dati odgovor na vaše pitanje. Također možete sudjelovati u raspravi.

Tko je rodio grlić maternice? Došlo je do displazije 3, a 2015. godine došlo je do kondenzacije. U 16 tjedana trudnoće duljina priloženih čekinja bila je 14 mm, ubodi su umetnuti i klavir stajao, a sada treba 34 tjedna, nitko mi ne govori kako dalje. Želim roditi sebe, ali kako se to obično događa? Možda to znači, kad se jednom smanje za mene, sva pravila i otvaranje.

Učinio sam lijek. Sve trudnoće primijetile su da vrata nisu posječena. Naravno, namjeravam roditi, liječnik ne kaže ništa.

Djevojko, reci mi tko je zatrudnio i tko se rodio nakon rođenja grlića maternice. Kada ste zatrudnili? Kakva je bila tvoja trudnoća, rođenje, nosila si prsten ili iglu za šivanje? Kako ste rođeni sami ili putem KOP-a? Jako se brinem zbog toga. Liječnik kaže da smo bolji, sve je jasno, ali želim znati sve vrste rezultata.

U dobi od 13 godina nije bilo trudnoće u smislu šivanja vrata, iako su mnogi stručnjaci rekli da su rođeni samo carskim rezom. Rezultat je izgubljen u 18. tjednu, a pokazalo se da je dijete umrlo i ranije. ali nije izdano: ((Molimo poduzmite sve potrebne mjere opreza unaprijed).

Krajem studenog rak grlića maternice bio je uzrokovan displazijom i HPV-om. Podijelite iskustva onih koji su prošli ovaj proces i potom rodili … Kakve su bile trudnoća i porod? EP ili carski rez? Hvala

pojavila se, zatrudnila je 2 godine nakon nje. Liječnik je rekao da je vjerojatnost napadaja od 50 do 50 konačno jednaka šansi za vrat.

Dobro došli! Ljudi, recite mi, napravite nekoga

Trudnoća je dobila nakon raka maternice

Tko je brzo zatrudnio nakon erozije?

Izgorjela sam od erozije prije mjesec dana. Počeo je seksualno nakon mjesec dana apstinencije. Postoji nelagoda. Ali mislim da to nije potpuno zacijelilo. Uostalom, i do dva mjeseca ozdravljenja.

Autorice, ne trzaj. Nakon poroda nakon tri mjeseca, ljudi su već trudni, rađaju se i plaše se zastrašivanja.

Erozija je žarište koje podupire infekcija i nije neophodno da se ova infekcija otkriva! Stoga su trudnoća i pobačaj zamrznuti. Bolje je poduzeti mjere predostrožnosti kako kasnije ne bi bila dostupna oprema. A koliko možete uštedjeti, odredit će liječnik! Želim vam svu sreću

Hej djevojke! Prije dva tjedna me to izgorelo, rekla mi je da na trudnoću nema utjecaja, jer je stvarno djevojka? Radio val ne utječe na trudnoću.

Molim te, reci mi da prije nisam mjerio BT. Uopće nisam znala za to, ali činjenica je da sam prije 30. godine trudnoće (blizance) prijevremeno rodila prije gotovo tri godine (bila sam kratka, pa čak i trbuščić). Nažalost, danas ovaj lijek ne preživi za moju djecu (živim 5 dana), i od tada sam spalio eroziju mnoge promjene (pobjegao sa suprugom), a ljeti sam prošao (rekao je liječnik, možda i ja, jer ih ima mnogo), ali sada ovdje pokušavamo imati dijete tri mjeseca, ali ništa. Imam nesmetan proces, iako kontroliram vrijeme, susrećemo se svaki dan (živimo na različitim mjestima, namjeravamo se preseliti), ali redovito. Pokušavam brojati dane koji su mi potrebni, ali prošli mjesec su bili crêtes. Dani nisu isti kao uvijek, samo 2 dana i ne previše aktivan nekoliko dana nakon što sam počeo povlačiti trbuh, mučio sam žgaravicu, prsa su bila bistra, ponekad nisam ozlijeđena, ali ponekad boli pljuvačka su vrlo aktivan. Ali izlivi su bili mokri. Vodim treći dan zaredom

Nakon biopsije grlića maternice možete zatrudnjeti

Zapravo, prije trudnoće, kad je moj liječnik vidio da je Centar za reproduktivnu medicinu imao erozu i kondil cerviksa, liječnik je rekao da ga treba liječiti prije trudnoće, tijekom trudnoće se to ne može učiniti. Tada sam se iznenadio i pitao može li se to dogoditi tijekom trudnoće. Rekla je da je očito bolje, ali tijekom liječenja. Ne postoji ništa strašno za samotamnjenje. Živčane djevojke jednostavno se liječe tekućim dušikom u grliću maternice, to je potpuno bezbolan postupak, samo ogledalo, kao i uvijek tijekom pregleda, ali o biopsiji ne mogu reći ništa. Sve što kažem na različite načine da nisam ozlijeđena, bilo je vrlo neugodno, a krvi bilo je dovoljno za samo nekoliko kapi, neke od djevojaka kažu da je bilo užasno bolno i vrlo krvavo. Možda zato što ga svi imaju na različite načine, a možda i malo preko vrha.

Problem je što je erozija parazit za infekciju, jer je zahvaćeni dio sluznice uvijek pričvršćen na nju. Do erozije dolazi nakon Kodyodestrukcije u 2 mjeseca, tako da možete biti rođeni prije poroda. Ako imate povjerenja u liječnika, obratite se svom liječniku. A ako ne, pronađite dobrog liječnika preko prijatelja. Eroziji nisam pridavala važnost, s njom sam provela gotovo četiri godine, ali hvala Bogu dobila je humani papiloma virus iako nije postala onkologinja. Zato se ne zaboravite konzultirati.

Biopsija se radi kako bi se razumjelo što se događa s erozijom ili da se razviju u displaziju i dalje u terapiji raka, jer su izloženi svim procesima, puno brže i brzo razvijaju eroziju u određenu vrstu bjakuja.

Ako se posumnja na nešto nakon isporuke, ispisat će se i znat ćete da to trebate učiniti nakon isporuke.

Erozija vrata maternice može dovesti do trudnoće: izvješća i važne činjenice

Trudnoća žena je dugo očekivano i najsretnije vrijeme. Ali nije uvijek onako kako treba biti. Većina žena posjeti ginekologa prije nego što zatrudni i mora obaviti više ispitivanja. Na taj način možemo vidjeti prilikom sljedećeg posjeta oštećenja vaginalne sluznice. Žene odmah pitaju je li moguće zatrudnjeti tijekom erozije grlića maternice. Ovaj članak će mu odgovoriti. Čut ćete stručna mišljenja o ovoj temi. Također je potrebno reći što učiniti ako primjetimo upalu erozije grlića maternice.

Priroda patologije i njeni uzroci

Erozija vrata maternice najčešće se javlja u plodnoj dobi. Uzrok rane mogu biti hormonalni poremećaji, genitalne infekcije, mehanička oštećenja sluznice i tako dalje.

Liječnici često mogu pogriješiti stvarnu eroziju i pseudoerozu. Za pojašnjenje dijagnoze potrebna je kolposkopija. Tek tada možemo razgovarati o potrebi liječenja.

Je li moguće zatrudnjeti tijekom erozije vrata maternice?

Mišljenja se po ovom pitanju razlikuju. Većina liječnika i iskusnih stručnjaka kaže da možete zatrudnjeti. Ali prilično je opasno. Neki slabiji spol također su uvjereni da je s ovom patologijom gotovo nemoguće začeti dijete. Kako je moguće zatrudnjeti tijekom erozije vrata maternice?

Žensko mišljenje (pogrešno)

Kao što svi znaju, oplodnja je ključna za začeće. Muška stanica se stapa sa ženskom. Tada započinje kontinuirana podjela i rast industrije sjemena. Uz to, jaje pada u materničnu šupljinu i već je čvrsto povezano s endometrijom.

Dosta često je erozija grlića maternice krvava. S ovom ženom

Tko je brzo zatrudnio nakon erozije?

Izgorjela sam od erozije prije mjesec dana. Seks je započeo nakon mjesec dana apstinencije. Postoji nelagoda. Ali mislim da to nije potpuno zacijelilo. Uostalom, i do dva mjeseca ozdravljenja.

Autorice, ne trzaj. Nakon poroda nakon tri mjeseca, ljudi su već trudni, rađaju se i plaše se zastrašivanja.

Erozija je žarište koje podupire infekcija i nije neophodno da se ova infekcija otkriva! Stoga su trudnoća i pobačaj zamrznuti. Bolje je poduzeti mjere predostrožnosti kako kasnije ne bi bila dostupna oprema. A koliko možete uštedjeti, odredit će liječnik! Želim vam svu sreću

Hej djevojke! Prije dva tjedna me to izgorelo, rekla mi je da na trudnoću nema utjecaja, jer je stvarno djevojka? Radio val ne utječe na trudnoću.

Ovaj je predmet zaštićen av

Molim te, reci mi da prije nisam mjerio BT. Uopće nisam znala za to, ali činjenica je da sam prije 30. godine trudnoće (blizance) prijevremeno rodila prije gotovo tri godine (bila sam kratka, pa čak i trbuščić). Nažalost, danas ovaj lijek ne preživi za moju djecu (živim 5 dana), i od tada sam spalio eroziju mnoge promjene (pobjegao sa suprugom), a ljeti sam prošao (rekao je liječnik, možda i ja, jer ih ima mnogo), ali sada ovdje pokušavamo imati dijete tri mjeseca, ali ništa. Imam nesmetan proces, iako kontroliram vrijeme, susrećemo se svaki dan (živimo na različitim mjestima, namjeravamo se preseliti), ali redovito. Pokušavam brojati dane koji su mi potrebni, ali prošli mjesec su bili crêtes. Dani nisu isti kao uvijek, samo 2 dana i ne previše aktivan nekoliko dana nakon što sam počeo povlačiti trbuh, mučio sam žgaravicu, prsa su bila bistra, ponekad nisam ozlijeđena, ali ponekad boli pljuvačka su vrlo aktivan. Ali izlivi su bili mokri. Posljednja tri uzastopna dana ujutro sam mjerio temperaturu od 36,9.

Dostava nakon obrezivanja grlića maternice

Ova stranica sadrži najpopularnije postove i komentare naših korisnika na ovu temu. "Dostava nakon obrezivanja grlića maternice"Ovo će vam brzo dati odgovor na vaše pitanje. Također možete sudjelovati u raspravi.

Tko je rodio grlić maternice? Došlo je do displazije 3, a 2015. godine došlo je do kondenzacije. U 16 tjedana trudnoće duljina priloženih čekinja bila je 14 mm, ubodi su umetnuti i klavir stajao, a sada treba 34 tjedna, nitko mi ne govori kako dalje. Želim roditi sebe, ali kako se to obično događa? Možda to znači, kad se jednom smanje za mene, sva pravila i otvaranje.

Učinio sam lijek. Sve trudnoće primijetile su da vrata nisu posječena. Naravno, namjeravam roditi, liječnik ne kaže ništa.

Djevojke koje su rodile grlić maternice? Bojim se da će se vrata loše otvoriti i liječnik kaže da će sve biti u redu, ali na neki način sam zabrinut. Volio bih čuti vaše priče

Gvineja mi nije smetala. Nakon planiranog rođenja sam upalio. Rođena sam treći dan poslije, kvragu, grlo mi se nije otvorilo zbog ožiljaka.

Imao sam djelomični izgled, još uvijek ne znam kako će to raditi. Ali imam ICN i Stitch na vratu, trebao bih početi s tim i onda izmisliti što mogu

Djevojko, ima li tko cerviks? Doktor koji me je spalio rekao mi je da je spalila veliko područje, a u slučaju rođenja samo Kksarevo, jer su se vrata otvorila. Uskoro ću obaviti carski rez, ali iz drugog razloga. Liječnik koji me vodi govori tjedan dana i vidi vam vrat i određuje točan datum. Ne razumijem, ali zašto gledate vrata, ako su to nakon konformacije i.

Rođen sam 2015., zatrudnio sam 2016., u 33. tjednu rečeno je da će 7. veljače računalo biti jako uzbuđeno, ali 21. siječnja voda je pukla

Liječenje grlića maternice

– Web portal medicinskog portala dječjih i odraslih liječnika svih disciplina. Možete postaviti pitanje. “Liječenje grlića maternice” i dobiti besplatnu medicinsku pomoć na mreži.

Popularni članci: Liječenje karcinoma grlića maternice

Erozija vrata maternice jedna je od najčešćih ginekoloških dijagnoza. Što učiniti: liječiti ili ne vrijedi. Naučit ćete više o različitim metodama liječenja erozije grlića maternice, tako da možete čuti dugo očekivanu zdravu budućnost!

Rak grlića maternice (rak grlića maternice) jedan je od najčešćih karcinoma, drugi se odnosi na strukturu smrtnosti žena [1]. U svijetu se ovaj tumor svake godine otkriva u više od 600 000 pacijenata. Svake godine ove patologije u Ukrajini.

Rak grlića maternice je drugi najčešći zloćudni tumor kod žena u svijetu, koji uzrokuje oko 500 000 novih slučajeva svake godine.

Maligni tumori grlića maternice zauzimaju posebno mjesto među svim vrstama takozvanih karcinoma grlića maternice. Ginekološki karcinom.

Displazija vrata maternice – koliko je blizu ova dijagnoza raka i koja je prava opasnost? Što učiniti s displazijom koja se nikad ne pretvara u rak? Koje je liječenje indicirano za različite displazije? Shvatite prirodu problema.

U vezi s razvojem novih metoda dijagnoze i liječenja raka vrata maternice i vrata maternice, smrtnost bolesnika sa zloćudnim tumorima na ovom mjestu u posljednje vrijeme naglo je pala u gotovo svim zemljama svijeta.

Problem fibroida maternice kod žena svih dobnih skupina i dalje je u fokusu domaćih i stranih istraživača, jer je ova neoplazma i njezine komplikacije jedan od glavnih uzroka radikalne ginekologije.

Leave a Reply