Je li opasno ukloniti papilome?

Papilomi se javljaju kod gotovo svakog čovjeka i uzrokuju virus papiloma (HPV). Većina ih je gotovo nevidljiva i ne izazivaju nelagodu, ponekad su česta i uzrokuju bol.

Liječnici preporučuju uklanjanje papilarnih domena bez obzira na njihovu veličinu i mjesto, jer ti benigni tumori mogu uzrokovati kožne lezije. Ali jesu li moderni lijekovi za kožu sigurni?

Papiloni se moraju ukloniti!

Potreba za brzim uklanjanjem papile uglavnom je posljedica činjenice da one ne samo da uzrokuju nelagodu, već imaju i estetski izgled i utječu na izgled. Uz to, one često uzrokuju razvoj stanica karcinoma, što predstavlja veliku opasnost za zdravlje i život ljudi.

Rast se može riješiti na jedan od nekoliko uobičajenih načina:

 • operacija;
 • Posjet kozmetičkom salonu;
 • lokalna upotreba droga;
 • Korištenje tradicionalne medicine.

Svaka od ovih opcija ima svoje kontraindikacije, tako da svaka metoda nije prikladna za određenu osobu.

Sigurno uklanjanje papiloma

Najsigurniji način da se riješite papiloma jest laserska operacija.

Učinak lasera na neoplazmu ima mnoga pozitivna svojstva:

 • brzi nestanak dobnih mrlja nakon uklanjanja rasta;
 • gotovo potpuna odsutnost boli tijekom operacije;
 • minimalan broj nuspojava;
 • brza regeneracija kože;
 • Odsutnost ožiljaka i ožiljaka;
 • Sterilnost instrumenata.

Nedostaci laserskog uništavanja su:

 • neučinkovitost kirurškog postupka za prijelaz iz normalnog papiloma u karcinom;
 • Mogućnost edema kod alergijskih reakcija na ultraljubičasto zračenje (fotodermoza);
 • Za uklanjanje viška formacija mogu biti potrebna dva kozmetička postupka.

Ako pacijent pati od raznih kožnih bolesti (akne, herpes, dermatitis), mora se podvrgnuti lijekovima nakon operacije.

Kozmetički postupci tijekom trudnoće

Tijekom trudnoće, žena oslabi tijelo. Iz tog razloga, ona ne mora brinuti samo za svoje zdravlje, već i za svoje dijete. Buduće mame zainteresirane su dermatologe u vezi s tim da li je moguće posjetiti kozmetičku sobu i ukloniti papilome elektrokoagulacijom ili drugim modernim tehnikama. Stručnjaci odgovaraju na pitanje.

Liječnici često savjetuju trudnice da budu budne na stanje svoga tijela i preporučuju uklanjanje papiloma na kraju trudnoće, kada se fetus u potpunosti formira. Lokalno uklanjanje šuma treba nadopuniti samo antivirusima koje je odabrao dermatolog.

Da bi trudnica mogla sigurno ukloniti papilome, trebala bi čuti neke preporuke:

 • Ne pokušavajte sami ukloniti rast tradicionalnom medicinom.
 • uporaba lijekova bez recepta zabranjena je (posebno u odnosu na salicilnu kiselinu i lijekove poput Super Clean Gel);
 • Prilikom posjeta kozmetičkom centru ne može se zahtijevati opća anestezija.

Koristite sredstvo za uklanjanje skalpelom

Još jedan siguran, ali ne baš popularan način da se riješite štandova bilo je izvlačenje papilona skalpelom. U ovom se slučaju koriste sterilni kirurški instrument i lokalni ili opći anestetik.

Glavne indikacije za kirurško uklanjanje su:

 • prevelika (3 cm ili više);
 • maligni tumori (malignost);
 • potreba za kirurškim uklanjanjem iz zdravstvenih razloga;
 • Nemogućnost da se riješite papiloma na drugi način.

Prednost ove metode je potpuna bezbolna operacija, odsutnost kontraindikacija i sterilnost uređaja. Slabosti uključuju i činjenicu da na mjestu kirurškog zahvata ostaje mali ožiljak koji se može ukloniti samo plastičnom operacijom.

Iako nema kontraindikacija za otkrivanje rasta, liječnik može odbiti uklanjanje papiloma ako pacijent pati od herpesa, dermatitisa ili bilo koje od zaraznih bolesti.

Nezavisno uklanjanje papiloma je opasno?

Neovisno uklanjanje usjeva povezano je s ozbiljnim zdravstvenim problemima, jer se često pojavljuju na njihovom mjestu upale ili infekcije rana. Osim toga, može se razviti na koži bez obzira na veličinu tumora kada se rupturira.

Papilomi se mogu manifestirati u nekim slučajevima. To se uglavnom događa u dijelovima tijela sklonim ozljedama i ogrebotinama:

Ako je sam rast opao, treba ga liječiti alkoholom ili vodikovim peroksidom i omotati medicinskim flasterom. Te se aktivnosti mogu zaštititi od mikroba. Ako se u papilomu razvije upala koja je vrlo štetna za vaše zdravlje i ako se otkrije oteklina ili crvenilo, odmah trebate konzultirati liječnika.

Sigurnosne tehnike uklanjanja osoba

Liječnici upozoravaju svoje pacijente da samoizlječenje prema receptu “baka” može oštetiti tijelo i izazvati alergijske reakcije. Konkretno, tradicionalna medicina je najopasnija u liječenju papiloma virusa i drugih zaraznih bolesti u male djece i trudnica.

Danas na internetu postoji puno recepata i savjeta za uklanjanje papiloma, ali njihova je upotreba strogo zabranjena bez savjetovanja sa stručnjakom. To je zato što kombinacija različitih sastojaka nakon nanošenja na kožu može uzrokovati opekline, osipe i razvoj alergijskog dermatitisa.

Je li štetno ukloniti papilome u djece?

Papilome u djece svih dobnih skupina mogu se sigurno ukloniti samo profesionalnim metodama:

 • cryosurgery;
 • Radiokoagulation;
 • Laser operacije;
 • Utjecaj na porast električne struje.

Nakon operacije vrlo je važno da dijete ne rastvara rane i ne skida koru. Također je nemoguće namakanje i rukovanje otopinom sapuna. Takav štetni učinak na oštećeno područje epiderme može uzrokovati upalu i infekciju ispod kože.

Tko je uklonio Molly Papillome? nije imao posljedica?

Na vratu jedne noge imam papilome koji uzrokuju stalnu nelagodu. Mnogo boli. Sada mi to čak pokazuje i malo kad se počnem dodirivati. Želim je ukloniti. Kako i gdje ste ih poslali i kakve su analize potrebne? Postoje li posljedice nakon brisanja?

Stručnjaci Woman.ru

Dobijte stručno mišljenje o vašoj temi

Anna Olovyanishnikova

Psiholog, analitički psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Tatjana Aleksejevna

Psiholog, kandidat psiholoških znanosti. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Autor Shakhs Alisa Anatolyevna

Psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Zavolokina Olga Alekseevna

Psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Rudakova Aleksandra

Psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Muratova Anna Eduardovna

Psiholog, web savjetnik. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Reutskaya Inga

Psiholog, web savjetnik. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Natalia Evgenievna Pohodilova

Psiholog, web savjetnik, kineziolog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Andreeva Anna Mihailova

Psiholog, klinički psiholog, psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Kostyuzhev Artyom Sergeevich

Psihoterapeut, seksolog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Imao sam papile ispod očiju, uzrokovao je užas. Otišla sam dermatologu, otkrila ga s uređajem. Boli, ali sada je sve u redu i ožiljak se ne vidi

Imam dva mola na leđima i opet mi je dobro. takve crvene natečene mrlje, svrbež. Nadam se da ćete otići bez traga. Operacija u klinici očišćena, automatska analiza

Rijetke su posljedice (premda, ako jesu, uglavnom se pokaju), posebno zbog papiloma. Naravno, idite na plaćeni regionalni odjel za onkologiju. Prvi pregled (od glave do pete s posebnim "bodova"), tada, ako se ukloni, na licu mjesta se napravi krvni test – HIV, PB, hepatitis (postoje brzi testovi, pola sata, imamo oko 1000 r). Način odlaganja preporučuje liječnik – i ispravno.

Da, došao sam u sljedeći kozmetički salon s kozmetičarkom i dermatologom i dao mi lasere, krvne ugruške, papilome i keratos. Ako nema pigmentacije, daljnja ispitivanja nisu potrebna.

Da, došao sam u sljedeći kozmetički salon s kozmetičarkom i dermatologom i dao mi lasere, krvne ugruške, papilome i keratos. Ako nema pigmentacije, daljnja ispitivanja nisu potrebna.

Tamo rade liječnici. Ako shvatite da je vaš rast opasan, neće se ukloniti i neće biti proslijeđen drugim liječnicima. Novac ne pokušava zaraditi novac, naprotiv, oni ne misle da je previše kad ih moraju puno raščistiti.
Otišao sam u Vendispanser da se uklonim. Prije toga bio sam prisiljen darivati ​​krv za HIV i hepatitis (vrijede samo pravila). Jednokratni transfer trajao je do dva tjedna – posjete dva puta tjedno – to rade državne organizacije.

Povezane teme

A moja je tetka nedavno uklonila madež preko usana (u bolnici) kad sam se nasmijala. Učinak je isti, ali miran u rukama stručnjaka.
A ako u tijelu postoje papile, liječnik može propisati režim tableta za pijenje, jer to ukazuje na prisutnost humanog papiloma virusa (HPV) u krvi. Izvršite analizu. Događa se da virus nije opasan, tada se tablete ne propisuju, a ako je onkogena (povećava vjerojatnost raka), liječnik propisuje tablete. Ne plašim se, moj prijatelj je imao samo HPV, a liječnik je rekao da morate ozbiljno pristupiti liječenju.

Tamo rade liječnici. Ako shvatite da je vaš rast opasan, neće se ukloniti i neće biti proslijeđen drugim liječnicima. Novac ne pokušavaju zaraditi, naprotiv, ne smatraju ga previše kada ih moraju puno raščistiti.
Otišao sam u Vendispanser da se uklonim. Prije toga bio sam prisiljen darivati ​​krv za HIV i hepatitis (vrijede samo pravila). Jednokratni transfer trajao je do dva tjedna – posjete dva puta tjedno – to rade državne organizacije.

Mit 2. Svaki kozmetičar može ukloniti mrlju.
Molitva – nije odgovornost dermatologa ili kozmetičara. Najveća količina koju mogu ukloniti su papile. Ali s majkama pomažu dermatološki. Svaki tretman u nespecijaliziranim klinikama i kozmetičkim salonima povezan je s činjenicom da nepravilno uklanjanje mrlja potiče razvoj melanoma: Onkolog ne samo da uklanja mrlje, već i izrezuje susjedna područja kože koja su već uključena u opasan proces. Potrebno je propisati dodatne terapije poput zračenja. I samo onkolog može propisati histološku analizu uzetih tkiva.

Što znači da a priori kozmetički salon ne može ukloniti mrlju?
Dopustite mi da objasnim ovo: Granica između kozmetičara i dermatologa prelazi bazalnu membranu. Ovo je mjesto između epiderme i dermisa. Epidermis – površina kože na kojoj nema krvnih žila.
Kozmetičarka se stoga treba uključiti u piling, njegu usana, njegu kože kremama i tako dalje. Praktično – raditi sa zdravom kožom, poboljšati njihov izgled. Intervencije koje prodiru dublje u epidermu (koja je, usput rečeno, popularna mezoterapija) – opseg dermatologa.

Ni u kojem slučaju ne možete ukloniti rodne žigove u kozmetičkim salonima i recepte od bake. Moderna medicina u svom arsenalu ima pouzdane i sigurne metode uklanjanja pećnica Nevi laserom i mikrovalnom pećnicom električnim zračenjem i tekućim dušikom. Samo pažljiv i pažljiv pristup koži može vas zaštititi od potencijalno ozbiljnih problema.
To su bili citati iz intervjua s onkolozima.

Papilloma je ležao na njenim prsima, točno na sredini bradavice. Nelagoda, estetski, bolna, jer stalno nose grudnjak od čipke. Imao je nekoliko godina i išao na onkologiju. Lutka je smještena izravno u bradavicu, odrezana i poslana na biopsiju. Prošla su 3 dana uobičajenom žbukom, nije se bilo moguće istuširati. Sve je dobro prošlo i oporavio se, a analiza je dobra, nema ožiljaka. Prošlo je više od 10 godina.

Od djetinjstva, imao sam mnogo visećih grudnjaka oko vrata. Ali tamo gdje sam živio u to vrijeme, nije ga bilo moguće ukloniti – kako bih ga mogao mrziti! A kad je ušla u institut, ona se preselila u grad i smjesta je izbacila. Ukinut je elektromehanički uređaj s lokalnom anestezijom. Rezultat je ugodan, ožiljak je sada potpuno nevidljiv (iako su se neke mrlje pojavile nakon nekoliko tjedana). Nema loših posljedica. Naravno da ga izbrišite! Tek kad je bolje da se prvi put konzultiram s onkologom, imao sam onkologa s tim madežem, rekao je – obično ga možete ukloniti. I nakon što sam kasnije skinula 2 madeža – prsa i bok jednak, ali manji – otišla sam odmah dermatologu, uklonila sam isti i sve je bilo u redu. Usput, također sam podmazao žbukom, nakon popravka ova se žbuka odmah promijenila, sve se normaliziralo. Bolje je ne brisati jesen ili zimu, proljeće i ljeto – iako je istina da je ova iscrpljena točka možda prva koja će proći pod suncem, a ljeti ne možete dobiti opekline od sunca i znoj, vruće ako se to mjesto znoji ili Stalno tuširanje, ne samo navečer prije odlaska na spavanje, može se sporije liječiti.

U 16 tjedana uzimao sam papiloma virus koji visi na unutarnjem dijelu bedra, na onkološkoj klinici, sve je prošlo u redu, ali žalim samo što nisam započeo prije nego što sam ga mogao ukloniti kako bih poremetio operaciju koja je izvedena pod lokalnom anestezijom, bilo je moguće 5 šavova.

Veliko hvala svima koji su vam pisali. Odlazim lokalnom dermatologu jer onkologu na području gdje moramo pitati i lokalnim alkoholičarima i mi smo u PND-u.

Tko je uklonio bradavice?

Sad sam pročitao vaše komentare i samo sam šokiran!
Djevojko, jesi li kuharica?
Nađite dobrog liječnika i liječite ga dok sve ne dovede do displazije, a potom i do raka.
Prvo sam odmah primijetio da je dijagnoza HPV-a u tijelu 90% svjetske populacije, najčešće se prenosi seksualnim putem, ali postoje slučajevi u kojima se uhvati kod kuće (bazen, ručnik za kupanje itd.). Pa čak i poljupcima. Djevojke dolaze primati dijagnozu HPV djevice i zato sve pričaju o tome da imaju liječnika ili se plaše osuđivanja … ne govoreći da ljudi ne razumiju da vaše zdravlje ovisi o vama.
Prije početka liječenja, bradavice i mogući osipni papilomavozo moraju se ispitati na njegove HPV tipove koji prelaze 100, a mislim da je 30 onkogenih (najčešćih), medicinska dijagnoza erozije nije! Ovo je prošlo stoljeće, nemojte ga neuteritirati i ne činite ništa s njim, ne budite glupi. Ako pozdravite infekciju, to je dobrodošlo.
Ako znate prirodu HPV-a, ginekolog u suradnji s urologom i imunologom treba vas liječiti i pregledati mjehur. Kod nas, djevojke, svi smo vrlo bliski, HPV može napasti mjehur i uzrokovati leukoplastiku ili iste slatkiše, pa ih se također mora ukloniti.
Uklonite potrebne kondome! Ne razumijem o kakvoj boli govorite … operacija se radi pod anestetikom, lokalno, smirujuće kad je tako zastrašujuće. Razgovarajte s liječnikom umjesto na forumima za djevojke.
Zatim razmišljajte pozitivno, prođite kroz liječnički ciklus liječenja i napravite popise koji će postati vaš životni stil. Treba imunitet održavati i ne uništavati ga lijenost, nikotin i alkohol.
Skupite, sretno svima!

A na mom je intimnom mjestu liječnik uklonio bradavice kremom Aldar. Kad je bio izbrisan, napisao je recept za to, a ja sam pušio kondilo po svom rasporedu. Bio je potpuno uklonjiv, ali više se nije pojavio.

U Kursku nitko nije uklonio bradavice?

Uklonila sam kondilome Solcodermom! Prošla su 2 mjeseca, ne više!

Uklonila sam kremu Aldara. Kondom je bio mali, ali užasno odvratan na intimnom mjestu i on je intervenirao. Zamutite svaki drugi dan 3 dana u tjednu noću.

uzhossss, spasi me, gospodine, od onih u mom sandžaku neke kondilome ((((((((primijetili ste, opazili ste da ste ozlijedili male ptice))) (((((

Povezane teme

Tko piše Pisichnitsa?

Usmjerite potrebu "Solkoderm" 100% pomoć. Počne kuhati i padati, počinje padati.

Ako pročitate polovicu komentara, odvratni ste. Super pogodan za HPV, koji utječe na 90% stanovništva. U ovoj prirodi nema ništa loše. Kao što je rekao moj liječnik: "Ništa od toga nije umrlo"Potrebno je liječiti, postoje mnoge komplikacije. Pogotovo – kažu – tijekom trudnoće.
Nije zastrašujuće i bolno. Oslobodili su me tekućeg dušika. Bilo je neugodno raditi samo anesteziju, pomalo se žurilo, ali sigurno nije škodilo.

Najvažniji konzumiraju više vitamina PP i vjeruju da je moj! Nakon tri postupka uklanjanja laserom, ništa mi se nije dogodilo, ali koštalo me puno! Savjetujem imunosupresiju *****, dok vitamin PP.

Ne bojte se uklanjanja, čak i nakon što postupak nije ozlijeđen. Patio sam s njima 1,5 godina, bojao sam se boli, ožiljaka itd. Liječio sam Aldaru. Aldara pomaže, ali samo izvana i naravno ne u zatvorenom. Došao sam na recepciju, držao sam se za i protiv i objasnio da se ne treba brinuti – ožiljci ili opekline, koje se također nazivaju opekline moxa, ali isparavanje – kondilomi isparavaju snop. Jutros sam imao operaciju, bio sam budan cijeli dan – i osjećao sam se nelagodno, ali uklonjeni su na najugroženijim mjestima. Istinu su pojasnili u dobroj ambulanti. Kako je cijelo vrijeme patila moja samopouzdanje! Ali pokazalo se.

Dušo, konačno sam ovdje. u klinici je izgorjela Elektrozavodska ulica (stanica podzemne željeznice Preobrazhenka) i također na čast: malo ozlijeđeno, prilično brzo i odmah nakon uklanjanja nije bilo neugodno, u redu, navečer je bilo neugodno sjediti. jer je tamo sve natečeno. Propisao mi je tečaj za poboljšanje imuniteta, uključujući Izoprinosin i mog muža! Odmah kažem da je bilo lakše za dušu, pola godine je riješeno i evo. Tamo ih nema.

Djevojko, napiši o cijenama. Želim znati što kuham za sebe! tko ga je uklonio, koliko?

Dušo, konačno sam ovdje. u klinici izgorjela Elektrozavodska ulica (stanica podzemne željeznice Preobrazhenka) i također na čast: malo ozlijeđeno, prilično brzo i odmah nakon uklanjanja nije bilo neugodno, u redu, navečer je bilo neugodno sjediti. jer je tamo sve natečeno. Propisao mi je tečaj za poboljšanje imuniteta, uključujući Izoprinosin i mog muža! Odmah kažem da je bilo lakše za dušu, pola godine je riješeno i evo. Tamo ih nema.

Sad sam pročitao vaše komentare i samo sam šokiran!
Djevojko, jesi li kuharica?
Pronađite dobrog liječnika i liječite ga dok se sve ne pretvori u displaziju, a zatim u karcinom.
Prvo sam odmah primijetio da je dijagnoza HPV-a u tijelu 90% svjetske populacije, najčešće se prenosi seksualnim putem, ali postoje slučajevi u kojima se uhvati kod kuće (bazen, ručnik za kupanje itd.). Pa čak i poljupcima. Djevojke dolaze primati dijagnozu HPV djevice i zato sve pričaju o tome da imaju liječnika ili se plaše osuđivanja … ne govoreći da ljudi ne razumiju da vaše zdravlje ovisi o vama.
Prije početka liječenja, bradavice i mogući osipni papilomavozo moraju se ispitati na njegove HPV tipove koji prelaze 100, a mislim da je 30 onkogenih (najčešćih), medicinska dijagnoza erozije nije! Ovo je prošlo stoljeće, nemojte ga neuteritirati i ne činite ništa s njim, ne budite glupi. Ako pozdravite infekciju, to je dobrodošlo.
Ako znate prirodu HPV-a, ginekolog u suradnji s urologom i imunologom treba vas liječiti i pregledati mjehur. Kod nas, djevojke, svi smo vrlo bliski, HPV može napasti mjehur i uzrokovati leukoplastiku ili iste slatkiše, pa ih se također mora ukloniti.
Uklonite potrebne kondome! Ne razumijem o kakvoj boli govorite … operacija se radi pod anestetikom, lokalno, smirujuće kad je tako zastrašujuće. Razgovarajte s liječnikom umjesto na forumima za djevojke.
Zatim razmišljajte pozitivno, prođite kroz liječnički ciklus liječenja i napravite popise koji će postati vaš životni stil. Treba imunitet održavati i ne uništavati ga lijenost, nikotin i alkohol.
Skupite, sretno svima!

Pozdrav svima! Prije 2 dana kondomi su uklonjeni .. iznutra i izvana .. sad me svrbi svrbež .. reci mi je li ta bol započela? Ili je to postupak liječenja? (Tek kad sam imao želudac, imao sam svrbež (iznutra))

Sada patim od ovog problema čim otkrijem da želim ići na lasere, ali odvratila sam se od mučenika i rekla da ćemo prvo pokušati izliječiti kondenzat i započeti liječenje. Prvi dan se pokrenuo jednom, nisam osjetio ništa. Tada je uslijedila histerija. Čini se da se ništa nije dogodilo, a onda je shvatila da su bijeli i izgledalo je kao da ga žele otjerati, ali pokazalo se da je bolno.

Ljepota djevojke, pročitala sam vaše procjene o uklanjanju genitalnih bradavica, dlaka je na kraju. Kakvu stenu pišete? Kakva jebena bol. Što može boljeti i nateći. Device, što radiš tamo i kako? I najvažnije – tko? Zašto ona, koja piše da je plakala od boli 30 minuta, nije ustala i hodala pa je poslala ovog ginekologa …………. ginekologu !! … a niste otišli drugom prikladnom stručnjaku?
Danas sam čupao bradavice metodom radio valova: na vulvi; na koži; u području uretre; a na ulazu u vaginu. Područje udara je relativno veliko, vjerojatno za oko 30 minuta, ako ne i duže. Što, da, Emla ne djeluje … ******** lokalna anestezija, praćena lidokainom – lako se podnosi; Tko piše da boli – nema histerije, za dobrog boga. Injekcije s inzulinskom iglom – možemo ih usporediti samo s komarcima – i vjerojatno će biti bolnije. Postojala je povijest vulve i sluznice – bilo je sasvim neobično da je sluznica potpuno tolerantna; na koži – što je bolnije. Na raspolaganju – gdje je osjetljiv, pristanište je skandiralo lidokain. Jednom su ga upucali kao strujni udar – bila je koža. Odlučili smo napustiti ovo područje sljedeći put.
Dalje – sat u podzemnoj željeznici; Sjedeći bolestan – otvoren – pećnice, škare; Još jednom – ne mogu to nazvati bolom. Došao je kući – koža uopće ne smeta; izgorjela na ulazu u rodnicu. Tampon Mazeva – za sluznice – i sve! Kajf.)))) Nema opeklina, nema pranja. Svi zashib.)))) Woditschka liže malo – Surgitron je još uvijek mikroorganizam (briseve treba redovito mijenjati)))
Dakle – ne brinite za ljude koji još nisu došli. Odaberite liječnika i ne paničite. Rustam Hasbievich Kushhov izgovorio je riječi koje ne može izraziti.

Kondilomi (radionucen) uklonjeni su 5 dana prije menstruacije. Sada je ovaj mjesec osmi dan (duži nego inače). Liječnik je rekao nešto o tome, ali ne mogu se točno sjetiti (bio sam jako nervozan). Ili mora biti tako ili mora biti tako. Nakon brisanja nitko nije imao problem s ciklusom?
Naravno da ću pokušati nazvati liječnika, ali još uvijek se bojim.

Reći ću vam kako sam se riješio samog kondila. Saznao sam za njih kad su se pojavili vani. Otišao sam liječniku i rekao da ih imam toliko u njima i da su toliko porasli da mi je bilo teško prijeći prstom. Rekla je da je treba ukloniti. “Vani sam imao 40 do 50 komada. A unutra je bilo puno stvari koje sam vidio na internetu jednostavno to nije učinio, a zatim tretirao sa mnom kako slijedi: ….. Papilionove svijeće 3 000 000 i papilovo mast ili gel. Što će biti 2 puta , ujutro i navečer, stavite unutra svijeće i mast, gdje je vrlo dobar pojačani imunitet. Tet.t još kupuje sve vitamine. Kupila sam vitamine za trudnice jer postoji niz vitamina. a uzimala sam 3 tablete dnevno. povećava i imunitet. Radio sam svakih 10 dana. uopće ne. nakon 5 dana smanjiti bradavice i postupno je nestao. Prošlo je 10 dana, a ja ne uzimam vitamine, svijeće ili masti. Krindilomi nestaju jer imam povećan imunitet. Postalo je manje iznutra, a ne izvana. Želio bih ponoviti još jednom. istu razinu, jer u stvarnosti puno pomaže Lo oooooooooooooochochen i uklanja ih, bila je samo stvarna. Djevojke ne samo da moraju ukloniti kondilomove, one će se opet uskrsnuti i još je više snage. Sad mi je drago što je sve prošlo!

Djevojke su nedavno spaljivale kondome tekućim dušikom. sad su neki mračni i padaju. Shvaćam da bi tako trebalo biti. Međutim, pročitao sam mnogo različitih članaka koji mogu dovesti do raka vrata maternice koji traje 9 mjeseci. Djevojke koje su pali dušikom kažu mi koliko će trajati noćna mora?

to je nešto slično.Otišla sam u kliniku da uklonim eroziju i 2 bradavice na genitalnim iglama (na sluznici, iznutra). Nisam osjećala ni eroziju i liječnik je odlučio ukloniti neku vrstu bradavice, pa sam vrisnuo i gurnuo nokte u stolicu. Liječnik me mučio, a onda izgleda kao da je sve tamo. Zabilježila se oteklina i kap krvi. Navečer je odlučila da bradavice nisu potpuno odsječene, da su malo tamnije ili boje više boje, pokušale su proliti krv. ((Mislim da ću opet pasti ili krenuti) (((((

Djevojka, i ja imam problem. Pročitao sam vaše komentare, pogledao sam slike bradavica, ne čini mi se da sam u jaz između vagine i bodeža, manja kožna lezija. Ne smeta mi, ne boli, ne boli. svijetle boje. što može biti

Reci mi, gdje i kome mogu nabaviti kondome u Moskvi za plaćanje? Stvarno trebam dobrog stručnjaka!

Reci mi, gdje i kome mogu nabaviti kondome u Moskvi za plaćanje? Stvarno trebam dobrog stručnjaka!

Leave a Reply