Jesu li NSP pripravci učinkoviti?

Stalno su postojali problemi s nosom, sinusitis, oticanje, crvena djetelina i uporne doze ili polen. Rezultati su vrlo zadovoljni. A tko ne vjeruje u zlo, neka ide i napravi trajne, vrlo štetne punkture!

Oprez! Imam nevjerojatne i neočekivane rezultate s prirodnim vitaminima, mikroelementima i fitokompleksima. Rezultatom smo vrlo zadovoljni! Postao sam aktivniji, nisam se ohladio, izgubio sam 6 kg! Ako ste zanimljiviji, pišite!

Bio sam vrlo cijenjen zbog NSP proizvoda. Ali imam njezino unutarnje nepovjerenje. Jako me zanima dodatni lijek. Znam da je biljni antibiotik, pa sam pročitao njegovu poruku. Želim to čuti od njega. Je li to uistinu panaceja od svih prehlada?

Natalia, Darco je zaista nevjerojatan dodatak. Sa sigurnošću mogu reći da pomaže protiv želuca i herpesa. I da je odavno ublažim. A također preporučujem prehladu. Probala sam ga i sada savjetujem drugima.

Imam liječnika koji radi na NSP-u više od 12 godina. Jako sam zadovoljna kozmetikom i Vichy i Guerlain joj ne odgovaraju! Loše ocjene govore da ljudi nisu zadovoljni svojim životom.

"OVAJ PREGLED NEĆE NARUČITI. " – uvjerila nas je ova linija;)

Odmah rezervirajte: Ja nisam distributer i u određenoj mjeri ne vjerujem Badamu dok mi ruke nisu pale. Liječio sam se od neplodnosti oko 3 godine. Česti problem većine žena i djevojčica danas je hiperplazija maternice i naravno polipi koje sam ogrebao 3 dana. 2 godine za hormone, tablete i injekcije. Na kraju se moje liječenje završilo plačom u sobi za njegu kada sam sljedeći put pregledala rezultate i otkrila nove polipe. Vjerujte mi, kad imate 32 godine i želite postati majka i želite staviti masku, spremni ste piti bilo što. i u ove 3 godine sam umorna od histeroskopije, injekcija i svih vrsta smeća. Pronašla je ljekarnika u gradskoj učionici, ali moja je sestra radila u jednom od naših dijagnostičkih centara, a nasuprot centru bolnice bila je onkološka bolnica kojoj su često dijagnosticirani ultrazvuk. Neki su uzimali pSPyuli, što mu je dala NSA, a moja je sestra vidjela neke rezultate kod nekih od njih – kod nerazvijenih pacijenata. Zato sam pljunuo naše lijekove i odlučio samo čistiti i piti "vitaminok" s mojim razumijevanjem zla. Kupio sam Indol i Podark i vidio sam istinu u konjima 5 mjeseci: Indol 3 puta dnevno, 2 tablete i Ponark 2 puta dnevno, 2 tablete. Mogu provjeriti i objaviti rezultate ultrazvuka: u početku su mi se nervirali i, naravno, plesao sam s velikim entuzijastom sljedećih nekoliko mjeseci. Moja tvrdnja (išla sam kod drugog liječnika u blizini) nije vjerovala svojim očima i pitala me što radim. I sada želim sve podijeliti s tobom, sada imam divnu godinu i troje djece koja tako dugo pate i plaču i čekaju. Sudjelovala sam na tečaju 6 mjeseci i kupila susjedstvo za svog muža (vlastitog, a također šokiranog). Nikad nisam razmišljao da ću napisati značke za bedževe i pozitivnije. Ali moj eksperiment je pozitivan. Što želite?

Nažalost, tema NSP-a je mrtva. U stvari, to je bio dobar proizvod i sada su u Ukrajini izgradili tvornicu za zaštitu Rusije, Ukrajine, Bjelorusije. Kvaliteta se ozbiljno pogoršala. Ovo više nije NSP. I uskoro ćete shvatiti. Jako mi se svidio NSP i vjerovao sam sebi. I nažalost opet smo bili prevareni. To je sve, Bože.

Kakve oprečne procjene! Ne vjerujem u nepoznate tablete, ali nakon operacije na onkologiji, pristao sam popiti piće. obnoviti tijelo. posebno rezultat (mastopatija dojke) nakon primjene kompleksa Brest i indola. Bol je nestala i sretan sam. Onkolog mi je savjetovao da ga pijem dva puta godišnje, kao i Pau Darco, Wild Yam. Protease i Pau Pau neminovno piju tečajeve, to mi pomaže. Osjećam se sretno i testovi su dobri. Ne kažem da je ovo panaceja, ali oni koji su upoznati s rakom 4. razreda piju tako loše, da to ne znači da mogu pobijediti rak, ali mogu poboljšati svoj život.

Pozdrav, papile su mi se polako pojavile na vratu i postale sve više i više. U jednom časopisu sam pročitao da Broccolis pomaže klice i stabljike u papili. Imaju supstancu indola, prošli su sve ljekarne, nisu našli ništa, ali NSP je indol. Koliko je učinkovit. POSEBNI DIO INDOL PREGLED, MOLIMO.

Indole-UTO otpad nakon unošenja bjelančevina jer se otpad može obrađivati)))
Kao liječnik, toplo preporučujem da se ništa ne liječi.
Bolje da nađem normalnog lošeg, ali ne i indola.

Bio sam vrlo cijenjen zbog NSP proizvoda. Ali imam njezino unutarnje nepovjerenje. Jako me zanima dodatni lijek. Znam da je biljni antibiotik, pa sam pročitao njegovu poruku. Želim to čuti od njega. Je li to uistinu panaceja od svih prehlada?

Ublažava grlobolju zajedno s koloidnim srebrom.

Pio sam klorofil, činilo mi se da mi malo pomaže, ali kad sam prestao piti, osjećao sam se kao da to želim ponovo biti, ovisnik sam o drogama.
Savjetujem vam da ne koristite ovaj lijek!

Draga Olga, Klorofil je svjetiljka u tekućem obliku i ne sadrži lijekove. a ako želite piti, tijelo ima premalo hranjivih sastojaka, pa je najbolje piti ga. Ispričajte se za iscrpljeni organizam, pomozite mu da se bez straha liječite klorofilom, pročitajte više o njemu i o samoj svjetlosti.Čitajte recenzije na drugim mjestima kako ne biste morali brinuti.

Istina je, Ira vas već dugo hvali. Daje nam dar da se nosimo s virusnim infekcijama, ali da zaboravimo prvi dan bolesti piti u velikim dozama od 4 kapsule 4 puta dnevno tijekom 1 dana, tijekom prehlade, a zatim smanjite dozu od 3 kapsule, 3 Izbjegavajte piti 4 puta dnevno. Ako imate grlobolju, sipajte je u usta i upijajte je. Istina je najbolja koju sam ikad sreo

Te su riječi u zagradama napisane precizno nepismeno (indolski TBR je otpad nakon uklanjanja proteina, jer će se otpad obrađivati))) ponovit će se opet nakon otapanja proteina. Drug, koji je napisao ove riječi, shvatio je ono što je stvarno indoli i ne pišu ne plaši ljude koji bi mogli biti zadnja slama zdrava bez nuspojava.

Nevažeće riječi. Naša se obitelj također odrekla medicinskih klinika koje su liječnike smatrale nepismenima. I sve hvala NSP-u

Moje iskustvo s korištenjem dodataka prehrani samo je pozitivno! Prije tri godine izliječena je cerebralna borelioza (tijek jakog antibiotika iz ljekarne nije pomogao). U jesenju i zimsku sezonu pijem češnjak i klorofil i ne smrzavam se, čak i ako je epidemija i svi se razbole. Sada sam u petom mjesecu trudnoće i od početka ću dodati NSP suplemente: alge, aminokiseline, klorofil, omega3, lecitin, hranjivi mir, kalcij. Odlično se osjećam, bez toksemije i pospanosti. Zato ga preporučujem svima!

Kome trebaju prehrambeni dodaci s NSA-om U Moskvi ću svima pomoći, pišite mi [email protected], uključujući isporuku prehrambenih dodataka u Vilnius.

OlgaYa je vidjela klorofil, činilo se da joj malo pomaže, ali kad sam prestala piti, osjetila sam da ga ponovo želim i postala sam ovisna o drogama.
Savjetujem vam da ne koristite ovaj lijek!

Njihove stanice nemaju dovoljno kisika i magnezija, ali klorofil normalizira acidobaznu ravnotežu (tijelo može zakiseliti), pa mu treba

andquote ="Irene"] Moje iskustvo s dodacima prehrani je samo pozitivno! Prije tri godine izliječena je cerebralna borelioza (tijek jakog antibiotika iz ljekarne nije pomogao). U jesenju i zimsku sezonu pijem češnjak i klorofil i ne smrzavam se, čak i ako je epidemija i svi se razbole. Sada sam u petom mjesecu trudnoće i od početka ću dodati NSP suplemente: alge, aminokiseline, klorofil, omega3, lecitin, hranjivi mir, kalcij. Odlično se osjećam, bez toksemije i pospanosti. Zato ga preporučujem svima!

NSP dobri proizvodi. Prije nisam vjerovao Badamu, ali kad su mi liječnici objavili presudu moga oca da će umrijeti za mjesec dana, nisam se ustručavao kupiti oružje jer je to bila zadnja nada za opstanak. Prošle su tri godine i hvala Bogu, živi moj otac. Moje tetke, koje su putovale po bolnicama, također imaju iskustva – imali su problema u ginekologiji (tijekom cijele godine), čistile su u bolnicama i hormone. Kad se vratila iz bolnice, srela je NSP i čovjek u podzemnoj željeznici dao joj je posjetnicu. Možda nije uzela posjetnicu, brzo je primijetila riječi na posjetnici "Računalni test organizam"Željela je znati što se događa s njezinim tijelom (kad je imala 42 godine), ali su ga liječnici u bolnicama samo prihvaćali. Danas moja teta ima 53 godine i užasno se sjeća radnih dana. Stoga ovisi o vama hoćete li odlučiti što ćete činiti sa svojim zdravljem i kako to liječite. Svatko bira. Kako kažu "Zdravlje je u našim rukama"Ako se niste suočili sa stvarnim problemom, uvijek ćete biti u nedoumici, uvijek ćete biti u strahu. Danas ne vjerujem u medicinu jer se jedan organ liječi, a drugi paralizira. Čini se da vas boli glava i uzimate tablete za glavobolju i možda vas boli glava, ali shvatite da ćete samo ukloniti simptome, ali u stvarnosti problem leži u tijelu drugog. Izliječite svoje tijelo lijekovima, jer svaki lijek ima nuspojave i ne uništavate samo crijevnu floru, već i bubrege. Navikli smo na tablete i teško je rekonstruirati, veliko nepovjerenje Badamu. Pogledajte statistiku u Njemačkoj – danas umire više prometnih nesreća nego prethodne godine. U Minsku imamo tri ljekarne koje prodaju biološki aktivne sastojke NSP. Želim vam svako dobro zdravlje!

izliječio boreliozu sa ugrizima (primjena jakih antibiotika iz ljekarne nije pomogla), pio je vrećice, crni orah itd. U jesensko i zimsko doba pijem češnjak i klorofil i ne smrzavam se, čak i ako postoji epidemija i svi su bolesni biti. Sada ***** očekujte da ću od petog mjeseca trudnoće uzimati dodatke NSP: alge, aminokiseline, klorofil, omega3, lecitin, dijeta, kalcij. Odlično se osjećam, bez toksemije i pospanosti. Zato ga preporučujem svima!
Irina, molim te za liječenje lajmske bolesti NSP proizvodima. Ovo je bolest moje djevojke, uzimala je antibiotike s velikim ciklusima liječenja, mnogo lijekova i sve bez uspjeha. Žena je očajna.

Ljudski papiloma virus

Uobičajeni naziv za brojne viruse je oko 100. Virusna infekcija može se pojaviti u bilo kojoj dobi i vremenom će se manifestirati. Papilomi rastu polako, ali kada se imunitet smanji, pojavljuje se veliki broj tromba, tijela i čak intimnih mjesta.

Ali mnogo gore, kao što je prikazano u nastavku – Papilloma virus može zaraziti unutarnje organe. U nekim slučajevima izaziva onkologiju. Što brže problem bude riješen, to će biti i bolje za vaše zdravlje.

Kako se riješiti papiloma

Prije svega, morate shvatiti da vanjsko liječenje papiloma nije dovoljno jer se virus nalazi u tijelu.

– mehaničko uklanjanje papiloma u kozmetičkim salonima. Ali sam virus ostaje u tijelu.

– Možete jesti kupus, rotkvice, repa, Rutabago. I morate jesti najmanje 900 grama dnevno.

– Kompleksno liječenje papiloma: Borite se protiv virusa interno (pijte 3 minute indol-3-karbinol u pravoj dozi i pokažite virus koji gostujete) i kupite Indol-3-Carbina s popustom.

Liječenje homeopatskih papiloma:

Kao što je već spomenuto, napad papiloma najčešće je potaknut slabljenjem imunološkog sustava. Stoga je važno ojačati imunitet u stalnom režimu, uzimati vitamine, održavati zdrav način života i pravilno se hraniti. (Da biste zaštitili svoju djecu od prehlade).

Ako vas je papiloma virus nadvladao i želite ga se zauvijek riješiti, trebali biste:

– Svakodnevno uzimajte vitamine i antioksidante za jačanje imunološkog sustava. (Ne znam koji su vitamini bolji, ovdje pročitajte koristan članak).

– Uzmi indol-3 karbinol. Ako proizvod koji imate u roku od mjesec dana, papile će se postupno sušiti. I nakon 3 mjeseca ostaju samo mrlje. Njegova upotreba u rješavanju mnogih zdravstvenih i zdravstvenih problema povezanih s prisutnošću HPV-a u tijelu.

Svaka kapsula Indole 3 s kabinom sadrži 100 mg aktivnog sastojka, što je ekvivalent gotovo jednom kilogramu brokule.

– Za vanjsku upotrebu možete koristiti ulje čajevca (Ovaj proizvod može uništiti strukturu mnogih virusnih mikroorganizama i tako zaštititi ljudsko tijelo od štetnih utjecaja).

Razmislite o liječenju papila

Natalia. Soligorsk, Bjelorusija

"Umjesto operacije Indole-3 karbinol. Spiny papilomi kod dvogodišnjeg djeteta na vrlo osjetljivom mjestu. Sagoreli smo ga tekućim dušikom šest puta, ali on je i dalje rastao (rastao je u tjedan dana). Rezultat je bio propisivanje operacije, naravno da smo operaciju napustili u ovoj dobi. Počeli su uzimati indol-3-karbinol i počeli aktivno jačati imunitet, uzimati NSP kolostrum i vraćati se u kozmetički salon. Kao rezultat toga, nakon dodavanja 1 doze, indol-3-karbinolni papilomi su nestali"

Rezimirajući:

– Redovito posjećujte kozmetički salon i čekajte nove papile

– Jedite povrće u velikim količinama

– Pristupite kompletnom tretmanu Papillona i koristite indol-3-karbinol kako biste postigli zajamčeni rezultat kvalitetnim proizvodom poznate tvrtke!

Indol-3-karbinol

Već 1992. pouzdano je utvrđeno da postoji obrnuta povezanost između velike potrošnje povrća u loncu (različite vrste kupusa, rotkvice, cikle, rutabaga) i učestalosti tumora tankog i debelog crijeva, kao i raka dojke i maternice. Prostata kod muškaraca. Procjenjuje se da bi se trebalo zaštititi više od 900 g zelenog lišća dnevno kako bi se postigao zaštitni učinak.
Do sada je moguće izolirati indol iz biljaka koje su povezane s anti-tumorskim djelovanjem: askorbinske, indol-3-karbinole i diindolilmetan izotiocijanati, među kojima je najaktivniji sulforafan.

Indol-3-karbinol(I3K) javlja se u poznatom povrću u loncu. To su sve vrste kupusa – brokula, cvjetača, kupus, kohlrabi. Ostali primjeri: senf, repa, repa.

I3K je najbolja stvar koju je čovjek ikada učinio. U mnogim zemljama više od 10 godina iskustva u korištenju pripravaka koji sadrže biološki aktivne tvari izolirane iz međupredmetnih kultura.

NSP proizvodi dodatak prehrani Indol-3-karbinol, Ovo je potpuno prirodan proizvod sa svestranim učincima.

  • prvo, Učinkovito inhibira rast tumora ovisnih o estrogenu pakostan, tako i benigni, koji utječu na organe ženskog spola (maternica, jajnik). Sprječava stvaranje opasnih metabolita u pretvorbi ženskih spolnih hormona – estrogena. Uz sudjelovanje I3K, odnos ženskog spolnog hormona i metabolizma posredovanog estrogenom sugerira stvaranje 2-C-hidroestrona. Istodobno se izbjegava stvaranje 16-C-hidroksiestrona, što dovodi do nekontroliranog procesa proliferacije tijesnim vezanjem na receptore ovisne o estrogenu i kancerogeno je za nekoliko organa: reproduktivni organi ne samo žene (posebno maternice i mliječne žlijezde) muški reproduktivni organi, Koristan je i za gastrointestinalnu, gušteraču i štitnjaču.
  • drugo može spriječiti razvoj sve vrste tumora, izazvan karcinogeni. Desetostruka aktivnost enzima za detoksikaciju u prvoj fazi se povećava (jetreni enzimi, stanice debelog crijeva i tankog crijeva, ovisno o P-450). Korištenjem I3K stanice se pouzdano štite od ulaska toksina i drugih opasnih tvari. Profilaktička primjena I3K uzrokuje stabilnu obranu tijela na staničnoj razini.
  • trećesnažno je antivirusno protiv Virusna papilomatoza (HPV) i uzrokuje selektivnu staničnu smrt (apoptozu) koja je zaražena HPV-om, uključujući stanice koje su pretrpjele transformaciju tumora uzrokovanog ovim virusom. I3K je pravi izbor za bolesti poput Papilomatoza anogenitalne regije (Vulva, vagina, cerviks, genitalne bradavice).

Nedavno je razvijena nova metoda ranog otkrivanja raka grlića maternice koja se temelji na otkrivanju virusnih onkoproteina i omogućava rano otkrivanje bolesti i prevenciju karcinoma.
I3K je napravio značajnu korekciju u liječenju tumora dobivenih HPV-om. Metabolizam stanica zaraženih HPV-om ima dvije važne značajke:
Stanice sintetiziraju veliku količinu proteina E7 koji potiče razvoj tumora.
2. Stanice zaražene virusom pretvaraju ženski spolni hormon estradiol u agresivan spoj koji povećava rizik od raka.
I3K blokira sintezu proteina E7 i normalizira metabolizam estradiola. Njegovu aktivnost nenadmašuju tradicionalni antivirusni i antikancerogeni lijekovi.

To je Indol-3-karbinol možemo to nazvati intelektualna medicina zato što:

  • ima selektivno djelovanje protiv tumora virusa papiloma virusa, dok zdrave stanice ostaju netaknute (ostaju netaknute);
  • uzrokuje smrt tumorskih stanica i ometa procese potrebne za opstanak tumorskih stanica;
  • prirodni je antioksidans i pozitivno utječe na procese pomlađivanja u tijelu;
  • ima sposobnost inhibirati rast mnogih vrsta tumora (antiproliferativni učinak);
  • Snižava lipoproteine ​​niske gustoće i ukupnog kolesterola i snižava aterogeni indeks u hiperlipidemiji.

ZAŠTITA CIJENA OD AGGRESIVNOG ESTROGENSKOG I HEMIJSKOG PORIJEKLA KARIKONA.
Mnogi tumori uzrokovani tumorima nastaju zbog činjenice da nisu sintetirali važne proteinske komponente koje nisu mogle osjetiti i djelovati pri ulasku u stanicu i “poremetiti” njihovo normalno postojanje.
I3K štiti stanice od infiltracije toksina i karcinogena s istim receptorima ciljnih stanica. Ovisno o tome koji spoj “sjedi” na receptoru, ovisi sudbina stanice, tkiva ili organa u kojem se stanica nalazi. Bolest organa se, naravno, odražava na stanje cijelog organizma.
Samo promijenite funkciju stanice i to može biti tragično. I3K vezanje receptora u potpunosti blokira eksperimente toksina i kancerogena da prodru u stanice i na taj se način akumuliraju u našem tijelu.
Kancerogeni ne samo da u organizam ulaze iz okoline, već se i formiraju u tijelu. Kao što je ranije spomenuto, ženski spolni hormon estradiol može se pretvoriti u agresivan spoj i uzrokovati bolesti poput raka dojke ili jajnika. I3K ne samo da sprečava prodor ovih spojeva u stanicu, već i blokira njihovu tvorbu.
Drugim riječima, I3K štiti ostatak tijela na staničnoj razini (citoprotektivni učinak) i osigurava stabilnu i pouzdanu zaštitu od svih tvari štetnih za naše stanice.

ZAŠTITA PROTIV PAPILLOMATOZE
Prema različitim izvorima, 30 do 60% seksualno aktivne populacije zaraženo je humanim papiloma virusom (HPV). Ljudi inficiraju svoje partnere, iako kliničke manifestacije bolesti često ostaju nevidljive. Postoje čak i tipovi HPV-a koji ne uzrokuju papilochin na koži. Međutim, kod ljudi zaraženih ljudskim HPV-om imunološki sustav je oslabljen, često pate od drugih zaraznih bolesti, a kvaliteta punog života se smanjuje.
Tradicionalno propisani antivirusni lijekovi nisu specifični za HPV i ne djeluju čak ni na pozadini smanjenog imuniteta.
Međutim, ne samo da se virusi mogu prenijeti spolnim putem. Papilomi se mogu povremeno pojaviti kod svake osobe, ponekad se kirurški uklanjaju. Pojava papiloma na koži je, naravno, neugodna pojava. Rizik ove virusne bolesti, međutim, je taj što DNK određenih vrsta virusa koji napadaju kromosome ciljnih stanica dovodi do transformacije tumora ovih stanica. Nakon nekog vremena, međutim, liječnik mora imati rak grlića maternice (rak grlića maternice), rak rektalne rege, vaginalni karcinom, rak vulve,
Pokazujući antikancerogeni učinak I3K, vrijeme je za temeljne promjene principa liječenja ove patologije.

Obrazac za javnost:
Kapsule sa 525 mg (60 kapsula po zavoju).
Sastav (po kapsuli):
mješavina suhog cvijeća i klica brokule koja sadrži čistu Indol-3-karbinol ne manje od 100 mg.
Indikacije za uporabu:
Displazija i rak grlića maternice, jajnici, fibroidi maternice, genitalne bradavice, papilomavirusni organi ženskog reproduktivnog sustava. Ovaj fitokompleks koristan je kod fibrocistične mastopatije. Iznimni rezultati postignuti su i primjenom ovih lijekova u relapsu papiloma virusa (rekurentni respiratorni papiloma virus) u faringealnoj neoplazmi kod djece (čak i nakon kirurškog liječenja).

Iz preventivnih razloga upotreba droga prikazana je svim ljudima, posebno onima koji ne jedu dovoljno povrća. Uzgred, ovo suzdržavanje često se objašnjava gorakim okusom karakterističnim za neke kruzere.
kapacitet Indol-3-karbinol Da bi se povećala učinkovitost sustava detoksikacije, može se koristiti za usporavanje procesa starenja i produljenje životnog vijeka.
kontraindikacije: individualna netolerancija trudnoće.
Nuspojave: nije identificirano.

Doziranje i preporučena doza:
Terapijski unos: 200-400 mg (2-4 kapsule) dnevno tijekom 1-3 mjeseca.

Profilaktička primjena: 1 – 2 kapsule dnevno.

Uvjeti skladištenja: na tamnom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvajte u hladnjaku ili zamrzivaču kada je poklopac čvrsto zatvoren. Rok trajanja – 2 godine.
Dakle, u prisutnosti jedinstvenih svojstava Indol-3-karbinol Nema ozbiljnih nuspojava, pa je ovaj lijek neophodan i za dugoročnu prevenciju i za liječenje.

Učinci na ljudsko tijelo. Cordyceps i sport

Od svih hranjivih tvari potrebnih našem tijelu, kalcij je jedan od najvažnijih hranjivih sastojaka. To nije važno samo za rast i održavanje kostiju i zuba, već i za podršku srca, mišića i živaca u svom izvornom obliku.

Leave a Reply