Revizija popisa liječenja papiloma virusima

Ako ste na ovu stranicu došli s tražilice, najbolje je da nastavite tražiti informacije o njoj funkcija pretraživanja Vaš preglednik (prečac) Ctrl + F ).

Najopsežnija potraga za receptima koji su vam potrebni (ili drugim informacijama) je kada koristite tražilicu ove stranice – prozor na Stranice (Google pretraživanje online) ili u prozoru pod sadržajem lijevo (Yandex za pretraživanje on-line). Postoje recepti za sve prigode. To možete lako provjeriti.

Bilten “Zdrav životni stil” – “HLS”, 1998., №02 (110)

VAŠE NAJVEĆE CIJENE koje imamo

U GOSTNIKU U KLUBU DOLG SRCA

Jednom su me pozvali u medicinsku grupu ovdje.

Zanimanja poput sporta poznata su i zaboravljena. Pod tihim zvukom snimača – prilično kompliciran skup vježbi: okretanje, istezanje, savijanje, skakanje. S obzirom na njihovo uzbuđenje, prilagodljivost i okretnost (iako su svi bili u mirovini), došli su do ideje “Sedam sivih”.

Ozbiljna i odgovorna druga godina, kao i na poslu, još uvijek je pet puta tjedno u snježnim skijaškim šumama. Nastavu je predstavila Ludmila Mihailovna Valgis.

A onda je uslijedio ples. I sjetio sam se riječi pjesme:

“A kad si plesao?”

I ramena su je vodila

Pomislila sam: poput trešnje

Breza je cvjetala.

U međuvremenu, gostoljubiva domaćica Nina Nikolajevna (voditeljica seoskog kluba) odvela je samovar pušača do stola, što sam mu htjela reći:

“Pohvala, hvala vještim rukama,

Sve je prekrasno i mirisno je. “

Za stolom su se pjevale pjesme, razgovarale u miru, izmjenjivali su se savjeti i recepti. Bio je mali autobus koji se sreo kao parobrod. Otišla sam s radošću što su se ovi ljudi našli i bili upozoreni na bolest. Odmor je proveo u selu Šota, gdje je nakon duže pauze klub napokon otvoren u nekadašnjem dućanu, a nadam se da će 750 umirovljenika plesati „za večeru“.

Adresa: 613306, Kirovska regija, pos. Trrnja str. Yubileynaya, 30, apt. 15, Tulakin Viktor Aleksandrovič.

“HLS” Za naše nove čitatelje. Viktor Alexandrovich pomaže različitim vrstama artritisa usisavajući travu da upije divnu biljku ili močvaru.

A Tulvkin nam je poslao još pjesama.

Bilten “HLS” i njegovi čitatelji

Puno sam živio u svijetu,

Zadovoljan sam dugogodišnjim iskustvom s pretplatama

Ja sam s tobom, ja sam tvoj.

Odjednom se razboliš, ako hoćeš

I loše poznavanje isporuka.

Pisanje – i liječnik u glasniku

Ova bilješka sadrži detaljne informacije

S njim – uspjesi, pobjede,

Jeste li me podijelili s njim?

Podsjetite svoje susjede:

“Za Messenger, gledaj, stupi u kontakt!”

Donosi nam novu riječ,

S njim smo svjetlo istine

Naučimo. Uči disanje Frolova,

„Modna“ šala.

Mi smo s njim – to je snaga množenja,

Uz bespomoćnost i opterećenje,

Mi smo stranka koja jesam!

Zdravstveni ratnik –

Unija! Ne bih se preselila bez tebe

Uzbuđenje gubi hrabrost

Javno obećavam:

“Cijeli život sam s tobom”

PRIRODA JE NAJBOLJI DOKTOR

(Srčana aritmija, liječenje srčanih aritmija).

U 22. broju glasnika pročitao sam u stupcu “Sjećanje” zahtjev Valentine Petrovne Gololobove iz Habarovska i Valentine Dmitrievne Chapaykine iz Kemerova. Pate od srčanih aritmija i pitaju kako se te bolesti mogu otkloniti narodnim lijekovima.

Želim ispričati priču o bolesti mog starijeg brata. Negdje 1978., a vjerojatno kasnije, dijagnosticirana mu je aritmija. Ne sjećam se točno. Pokušaj liječenja konvencionalnom medicinom bio je neuspješan. Bolest je napredovala, broj napadaja se povećavao, a ni boravak u policijskoj klinici Arkhangelskog regionalnog odbora nije pomogao.

Moj je brat morao napustiti posao dok se nije povukao tri godine. Čitava stolica pored kreveta bila je puna lijekova. Svi smo čekali najgore.

Njegov se brat ipak odlučio boriti protiv ove bolesti kad je shvatio da kauč neće pružiti zdravlje. Prevladavši bol, tijekom ljeta otputovao je u Šegovaryja, svog prethodnika. Doslovno je 100 metara od rijeke Vage, u proljeće čak i pliva. Jako lijepo mjesto. Tako je moj brat svaki dan odlazio u ribolov, bez obzira na vremenske prilike. Ribar, kosti. Sjedio je na obali divio se rijeci. Nastavljam dalje! Naravno, strog režim. U 8:00 – doručak. Obično uho od svježe, svježe ulovljene ribe. Prije ručka ona i supruga tiho su šetali gljivama i jagodama u šumi.) I svakodnevno su odlazili na planinarenje. Prvo je uzeo lijek. Ručak – 13:00. Nakon ručka – stanka. A onda opet s štapom za ribolov na obali rijeke. Večera – 18:00. Vrlo stroga i svježa riba na stolu barem dva puta dnevno. Naravno bez alkohola ili pušenja.

Kad je sebi stvorio takav režim, postalo mu je puno lakše. U rujnu je otišao kući u Sankursko, ali nije prestao komunicirati s prirodom. Našao sam partnera cijelu zimu i lovio sam na jezerima. Počeo je hodati bez da je bio udaljen više od 6 kilometara. Broj farmaceutskih boca smanjivao se i smanjivao, ali prije 10 godina to uopće nije bilo tako. Ova bolest više nema. Danas moj brat živi u Čerepovcu u centru grada. Ali njegov se režim nije promijenio. Fischer “i Sheksne. Na putu u šumu

skupljajte gljive i jagode. Često vozi bicikl, ponekad ljeti čamcem. I opet – svakodnevno svježa riba na stolu i zdravlje u tijelu. Ali on ima 73 godine.

Kada govorim o zdravlju u sobi za osoblje, kažem: “Priroda je najbolji liječnik”. Usput, mislim da je Irina Ivanovna Efgrafova iz Nižeg Novgoroda, koja je doživjela ogroman srčani udar, također razmišljala o mom jednostavnom savjetu.

Naslov: 165182, s. Shegovary, okrug Shenkursky, Arkhangelska oblast Odoevoy Tamara Pavlovna.

“Ovom prilikom obraćam se čitateljima koji su tražili masti moje bake.” Mnogo je pisama. Odgovorio je svima koji su pisali u studenom. Ostatak dobiva mast ili mast u siječnju. Sad su praznici i imam više slobodnog vremena. Ne bacajte nikoga u mast. Čak i ako netko nema novaca da plati. I puno više. Molim sve koji pišu da odgovore praznu kovertu.

Omotnice mi više ne prodaju – kupila sam ih davno.

KAKO SAM GALA?

(LIJEČENJE DIJAGNOZE DIJAGNOZE)

Vaš stari pretplatnik piše vam i mislim da je dobar agitator da pokupi našeg omiljenog glasnika. Ako ga dugo ne dobijemo, nedostaje mi. Sva rodbina i prijatelji zahvaljuju mi ​​na potrebnim i divnim novinama. Rođaci su se pretplatili ne samo ovdje, već i u Omsku.

Ipak imam problem. Njen unuk pati od kožnih bolesti. Bila je dijateza, ali sada ne znam što se dogodilo. Volio bih to obraditi zvukom i imam nekoga 16. izdanje (1996) "pročitajte",

Valentina Salajeva. Penza

"Zdrav stil života": Pokušajmo pronaći 16. broj za Valentino Andreevno. U potonjem ćemo slučaju poslati fotokopiju materijala, ali nedavno smo dobili savjet; Pismo Lidije Evseevny Sokolov iz Maykopa.

Čini nam se da to može biti korisno za unuku Valentina Andrejevna.

Pišem onima čija djeca pate od dijabetesa. Kćerka se liječila ljudskim lijekom. Bilo je to davno, 1961. godine, kada je Gale imao 4 godine. Počela se žaliti: boljele su je noge. Gledam da si čist. Nema oteklina, nema osipa. Nije trebalo dugo. Stopala su ubrzo prekrivena osipom. U bolnicu su ih odveli u bolnicu – tada smo živjeli u Karagandi. Liječnik je rekao: "košnica"Bili smo hospitalizirani i ostavljeni ne liječeni. Dali su difenhidramin, prednizon i Ghalis stanje se u međuvremenu pogoršalo. Zaustavio se, natečene zglobove, laktove, koljena. A na magarcu se koža čak počela raspadati – čvrsta rana. Postavljena je druga dijagnoza: hemoragična dijateza.

Tada je to bilo pravilo da dijete nije dozvoljeno ići u bolnicu. I došao sam u očaj – djevojčica je bila 4 mjeseca u bolnici. Kroz svoje dadilje, koje su davale poklone, uputila se put Galiji i doslovno je ukrala. Ako je nosila bolničku odjeću, bez uputstva pedijatra odvedeni su u regionalnu bolnicu. Ušao sam u ured u suzama i nekako objasnio razlog izvedbe. Liječnik, starija žena, zatvorio je kliniku i zatražio detaljne informacije o tome kako je sve počelo, koliko je trajalo i što djevojka radi. Gušila sam se o obrtajima i objašnjavala sve, koliko je vremena trebalo i da će moja galya umrijeti.

Doktor me zagrlio i rekao "Luda ste majka, ne brinite, pozdravljamo vaše naočale. Nakon završetka studija medicine poslali su me u Uzbekistan i otkrili da su majke liječile svoju djecu narodnim lijekom protiv dijateze: limunom i jajetom. Operite i narežite limun, odbacite kosti. Osušeni oguliti, prekriti u mort, posuti ovim prahom i pojesti limun. Prah u osnovi nije standardiziran. I limun – 1 dnevno. Vodite djevojku kući i ne dajte nikakve lijekove"”

Isti dan sam to učinio na preporuku liječnika. Sljedećeg sam jutra bolje našao djevojku. Dajte limun u prahu (bez šećera) za četiri dana. Peta Galya ustala je i otišla, i bilo joj je drago. Sada mu je 40 godina. A dijateza joj se nikad nije vratila.

Kasnije sam otišao u bolnicu gdje je Galya ležala i rekao mnogim majkama o čudesnom ozdravljenju. Oni koji su vjerovali došli su k meni i zahvalili su mi. Bila je to priča.

Adresa: 352706, Maykop, Ul. Adygeyskaya, kuća 152.

Uvijek govori Bog

(GARANCIJSKI LIJEKOVI LIJEČENJA POVRŠINE TRČANJA TROVANJA TROŠKOVA CIJENA
Hemoroide. LIJEČENJE HEMRORA Ječam. JEČAM liječenje. SVJETLO ZA RAZLIKU. RUKOVANJE LUMINAIRA

Poslat ću vam nekoliko recepata iz starih antikviteta koje mi, moja majka i ja koristimo. Ovi će se recepti s vremenom učinkovito pregledati, možda će netko doći kako treba.

Usput, na početku svog liječenja sjetite se očistiti dušu pokajanjem od grijeha i priznati svoje grijehe svećeniku, Kristu i evanđelju Božjem. Hvala Bogu, nakon ozdravljenja. Ne budite poput devet od deset gubavca o kojima je Isus Krist govorio u evanđelju (Luka 17: 17-19).

Ova je mast, apsces, karijes testirana u vrijeme recepta za permu iz 1972. godine 40 godina. Vrlo je važno da nakon korištenja ove masti nema ožiljaka na vlasištu.

Recept: uzmite sumpor iz smreke, kremasto slani ghee, pčelinji vosak. Sve u istim omjerima. Umetnite posudu s emajlom i zapalite je. Ocijedite pjenu i odmah izrežite dva sloja gaze.

Sumpor, propuhi, pčelinji vosak – bazna mast – daju glavni terapeutski učinak. Ghee – plastifikator koji možete dati i malo više. Mast je spremna. Čuvajte u hladnjaku jednu godinu.

Napomena. Prije nanošenja masti operite sva zahvaćena područja tijela ili se toplu kupku s ružičastim manganom. Držite zahvaćeno područje u kadi 10 minuta. Zatim uzmite medicinski zavoj ili čisti šal i nježno osušite tijelo. Nanesite mast na zavoj ili šal s tankim slojem. Obucite se svaki dan. Teška lezija – dva puta dnevno. Nakon nanošenja masti u prvih 30 minuta do jednog sata može se pojaviti jaka bol. To se mora održati. Nakon toga, bol se više ne javlja. Mast ima slična ljekovita svojstva kao i ona u "Zdrav stil života" Broj 5, (90) sastav "Maze moja baka",

Jednostavan narodni lijek protiv hemoroida. Uzmi vazelin. Dobro opran prst s odrezanim noktom umetnut je u analni otvor. Iznutra je kružno kretanje izvan fokusa, posebno sve krvave suze, pa čak i bradavice u obliku čvorova.

To je vrlo korisno.

Liječenje ječma s vremenom je dobro testirano i bit će predmet agave – aloje. Odrežite mali dio vrećice s alojom, operite prah, obrišite, ulijte sok u 2 kapi za oko ujutro i ujutro nekoliko dana. Ječam prolazi bez traga, iako je već sazrio.

Usput, ljudski sok aloje otapa se od fotofobije. Kao što sam znanstveno rekao, ne znam, to se zapravo vidi. Recite mi navečer da čitate knjigu da ste savladali cijelu stranicu i odjednom vas boli u očima. Da, čitanje više nije moguće. Dovoljno je zakopati oči s dvije kapi soka od aloe nekoliko dana zaredom. Tako da mogu čitati knjigu cijelu noć. Doživio sam učinke svoje mladosti.

Adresa: 613530, Urzhum, Kirovskaya oblast, ul. Krasnaya d. 42, N. N. Kamensky

Nešto sa srcem druge žene

Ivančenko za naše nove čitatelje koji nisu upoznati s njegovim intervjuima, objavljenim u drugoj polovici 1997. u biltenima. Valery Andreevich – profesor, doktor medicine, autor 27 knjiga, od kojih su mnoge objavljene u inozemstvu. Obiteljski liječnik. Naturopat. Oduševljenje naprednim tehnikama liječenja pomoću računala zasnovanim na drevnim istočnim sustavima liječenja. Ima pravo enciklopedijsko znanje i zato nam je stalni partner.

Priznajem da smo s materijalom već imali Valerija Andreeviča. Neki slični odgovori na pitanja čitatelja. Nakon dugogodišnjeg novogodišnjeg odmora, profesor je odletio u redakciju i viknuo na vratima: “Ako ne bude kasno, pošaljite odgovore na sljedeći broj, a sada trebate razgovarati o ženskim bolestima povezanim s drugim srcem žene.”

“Kakvo je to drugo srce?” – sumnjičavo sam pitala, sjećajući se da je tuđe srce bila prostata.

– Što je to – profesor je bio gotovo bijesan. – Ne znate? To je usamljenik. Vjerojatno se trideset i možda više žena obraćaju liječnicima zbog različitih bolesti ovog misterioznog organa.

“U redu”, rekao sam. – Usamljeno, laž.

Recite profesoru.

“Drugo srce”. Nisam to nadoknađivao. U stvari, riječ je o formulaciji orijentalnih liječnika. Oni misle da maternica nije samo mišićavo tijelo, već drugo srce žene. Nije slučajno da se žensko tijelo čisti tijekom orgazma, porođaja i mjesečnog krvarenja.

Trebali biste potražiti uzrok većine ženskih bolesti. u glavu? Zapravo je maternica tek posljednji organ, meta svih neurohormonalnih učinaka koji počinju u glavi.

Ne smijemo zaboraviti da se dvije trećine ženskih spolnih hormona i jedna trećina muških hormona proizvodi u ženskom tijelu. Suprotno je za muškarce. Neravnoteža dovodi do nepoželjnih posljedica. Povećavanje količine estrogena u ženi ne znači samo više ženstvenosti i strasti, već i veći rizik od razvoja fibroze maternice, mastitisa i poremećaja menstruacije. Ako je taj omjer kvantificiran prema muškim spolnim hormonima – endogenim, to se obično odražava na promjenama u ženskoj slici. Vegetacija se javlja na nogama, u licu, njihove karakteristike dobivaju muževnost.

– Je li to nešto novo?

– Ne, ovo je uobičajena rutinska fiziologija. Ženski spolni hormoni su regulirani hormonima hipofize. Međutim, nećemo detaljno raspravljati o ovom slučaju. Za nas je važna prisutnost lanca: hipotalamičko-hipofizni poremećaji – jajnici – zdjelični poremećaji.

Posljednjih godina visoki prioritet imaju psihološki čimbenici. Ženskim bolestima sklonije su žene koje često pate od stresa, nezadovoljstva životom, neopravdanih strahova, depresije i melankolije. Ova skupina simptoma obično se javlja kod žena lošeg stupnja sklonih glavobolji, migrenama i srčanim bolovima. Gorka usta, oteklina

Želudac, grčevi u jetri, mučnina, bol u mliječnim žlijezdama. Predstavnici istočne medicine ove simptome ponovo nazivaju “vatrom” u jetri. Simptomi poremećaja slezene kao što su predmenstrualni sindrom, bol u trbuhu, oticanje stopala i debljanje mogu se pojaviti kao praćenje. Ako nastavimo s linijom koja je naprijed, vidjet ćemo stagnaciju limfe, infekciju i česte leukemije.

Zatvor zdjeličnih organa također dovodi do “prehlade” u kasnijim fazama i do razvoja fibroze maternice, endometrioze i cistične degeneracije jajnika. Opet istočni liječnici imaju pojam koji definira ukupnost tih bolesti, “prehlade maternice”. Za nas je važno da je to prilično površna, ali ipak točna slika razvoja i širenja ženskih bolesti u smislu naturopatije.

Nažalost, većina ovih bolesti liječi se konvencionalnim metodama. Ginekolozi obično koriste hormonske proizvode i zanemaruju ponude istočne i tradicionalne medicine. Usput, prema kineskim i japanskim klinikama, suvremena biljna medicina i akupunktura mogu ublažiti ili čak izliječiti do 90 posto pacijenata koji pate od fibroida maternice i drugih bolesti. Nažalost, u Rusiji ti podaci nisu poznati, zbog čega je uporaba akupunkture i Alektofunktionena smatrana kontraindiciranim.

Kako bih uništio te strahove, pozivam se na dugogodišnja istraživanja poznatog švedskog onkologa profesora Nordenstroma. Razvio je uređaje i metode za liječenje ne samo maternice fibroida, već i mnogih vrsta malignih tumora električnom strujom. sada

Obavljena su tri međunarodna simpozija o elektroterapiji tumora, proizvedeno je nekoliko modela uređaja, a tisuće pacijenata su izliječene. Slični uređaji dostupni su i u moskovskom centru za naturopatiju. Njegovo odobravanje pokazalo je visoku učinkovitost.

U 1980-ima, ruski ginekolozi proveli su studije koje su potvrdile izvrsne rezultate korištenja naizmjeničnih magnetskih polja za liječenje fibroida, mastitisa i drugih vrsta tumorageneze kod magnetski osjetljivih žena. Članci su bili napisani, disertacije su se branile, ali to je bilo sve. Zbog općih ekonomskih problema, proizvodnja opreme nije uspostavljena, a uporaba magnetske terapije za tumore zakopana.

U međuvremenu, 20 godina nakon 20-godišnjeg ispitivanja, zapadne kolege predstavile su novi uređaj za magnetsku rezonancu, uključujući tumore, u kojem je sudjelovalo više od 50 000 ljudi. Nedavno sam imao priliku prisustvovati međunarodnom simpoziju o ovoj temi. Zapadni stručnjaci izvijestili su podatke i pokazali ne samo liječenje fibroida, mastopatije i policistične bolesti, već i kako bi ih spriječili u ranim fazama kada još nije imao tumor, a jedini su hormonski i neuropsihijatrijski simptomi poput kvasca i boli. tako dalje – razgovarali smo o tome.

Mogu naglasiti da je u našem centru (095-919-84-40) učinkovitost ovih metoda u potpunosti potvrđena. U nekim slučajevima miomi cerviksa mogu se liječiti u osam cjelovitih terapija, u složenijim slučajevima je potrebno 10-15 sesija.

– Profesore, još uvijek oglašavate svoj centar, ali liječenje u početku nije tako jeftino, a većina ruskih čitatelja ne može sebi priuštiti dolazak iz Moskve. Mogu li se u ovom slučaju koristiti neki od uobičajenih tretmana?

– Ne želim reći da je liječenje dotičnih tumora učinkovito narodnim metodama. Da, vjerojatno dajete pozitivne primjere, čitam vaš glasnik, susrećem se s pismima s izvješćima o uspjehu, ali to su rijetki primjeri. Kod kuće je puno lakše usporiti ili spriječiti razvoj onkologije nego liječiti. Danas postoji mnogo biljaka koje apsorbiraju mehanizam djelovanja, na primjer, poznati aktivni balzam (limunova metvica), proizvodnja hormona koji stimuliraju folikule i lutenizirajočih blokova, kao i prolaktin, moderni su koncepti odgovorni za nastanak tumora, uključujući mastitis.

Još bolja travnata trava.

iako to nije tako lako pronaći. Nekoliko slabijih plodova plemena i Saint Vitex (Abrahamovo drvo). Slično je i korijenje marine i maline. Važno je također napomenuti da proizvodi fitoterapije, za razliku od sintetskih hormonskih proizvoda, ne štete. A popis ovih biljaka neprestano se širi.

Na primjer, američki su znanstvenici doslovno bili raspršeni kada su biljke u blizini vrapca stoljećima u amazonskoj džungli koristile kao kontracepcijsko sredstvo Indijanke. Koliko je meni poznato planirana je proizvodnja lijekova iz ove biljke.

– Valery Andreevich, ali možda je vrijeme da se pređe iz riječi na djela? Možemo li dati neke recepte našim čitateljima?

– Vrlo je teško preporučiti biljne dodatke za sve slučajeve ginekoloških bolesti. Dajem vam recept. to pomaže u ranim fazama ženskih tumora;

Melissa officinalis – 1 žličica kumine – 1 žlica pastirske vrećice – 1/2 žlice biljke biljke – 1/2 žlice – Skuhajte s dvije šalice kipuće vode, ostavite da se odmori i protegnite. Ovo je infuzija broj 1 koja se preporučuje piti 1/3 šalice tri puta dnevno prije jela.

Paralelno s korijenjem božura – 1 žličica, malina – 1 čajna žlica, umak – 1 žličica – prelijte dvije šalice vode, kuhajte 30 minuta, ostavite da stoji dva sata, ocijedite. Popijte pola šalice prije odlaska u krevet.

Naglašavam: i prva infuzija i druga dekoracija koriste se paralelno. Infuzija – tri puta dnevno, dekocija – samo jednom dnevno prije spavanja. Tečaj traje otprilike tri tjedna, od sedmog dana nakon menstruacije do prvog dana sljedećeg menstrualnog ciklusa.

Korisno je znati i primijeniti masažu stopala. Svim svojim pacijentima preporučujem masažu područja maternice. Koristite metodu inhibicije, ovo je stalan pritisak na točke jednu i pol do dvije minute 3-5 puta dnevno.

– Profesore, i dalje se želim vratiti vrapcu. Ako je to tako učinkovito, zašto se ne preporučuje za liječenje?

– Posebno je rijetka trava. Malo je poznato među ljudima i javlja se u malim količinama na jugu Rusije. Također je naučila malo toga, a to nećete pronaći u većini priručnika o biljnoj medicini. Iako ne sumnjam da bi ovo moglo biti od velike koristi u liječenju fibroida maternice.

Leave a Reply