Šal / Isoprenosin forum s bradavicama, recenzijama

Dobro došli! Propisani izoprinozin i kondilin. Prošla su 3 dana, rezultata još nema. Odgovorite s osobama koje se liječe prema ovoj shemi

Propisali su mi izoprinozin, ali ništa drugo (

Drugi tečaj završim s izoprinozinom. Nema promjena na bolje (a bradavice ostaju i HPV je pozitivan).

Akylina i kako piješ? Propisali su 2 tablete 3 puta dnevno tijekom 3 mjeseca. Je li to normalno? Malo?

Pio sam 10 dana bez rezultata!

Izoprinozin treba liječiti istodobno s drugim lijekovima (gelovi, imunosupresivi itd.). I ne zaboravite piti zajedno s lijekovima koji jačaju jetru (npr. Essentiale).

Pozdrav, želio bih vam ispričati svoju povijest liječenja. Sve ove grozne stvari počele su u srpnju, neke nove formacije nisu razumjele da su otišle liječniku, ali on mi je dijagnosticirao da sam zdrav, a kasnije se ispostavilo da je na kartici nešto dobro. (Ako liječnik nije postupio nepažljivo, može izbjeći takvo dugotrajno i skupo liječenje.) Drugi put sam bio u studenom, kada je bilo jako napeto i moj suprug je primijetio da nešto nije u redu. dajte HPV 16.18.31.36. I počelo je. Prvi tečaj: Solkoderm, mast Panovir, vitamini, Intorferon. U siječnju je stigla na recepciju bez rezultata, još jedan tečaj: solkoderm, gel panovir, paprika svijeće (sve se uklapa u), kinesko sjajno zeleno (VELIKO GUTTEIL, RAZMJENA RUČKA 50) i 3 ciklusa izoprinozina s pauzom od 7 dana , Sa suprugom smo počeli piti 3, ništa nije vani ili iznutra! Na kraju ožujka provjerite je li na testovima sve u redu. Nisam bila depresivna i suprug mi je pomagao 3 mjeseca, igrao se u Akscheru i sve spalio! Glavna stvar nije očaj. Sretno svima!

Kako kul! Želim vam dobro zdravlje! Morat ćemo to pokušati, dobro je što sam te pogledao, znat ću što se događa u ustanovi. A onda je liječenje dugo, pomislila sam, patim od ovog HPV-a do kraja života. Hvala

Pozdrav Elena! Gotovo je godinu dana " Bok" Pišem u navodnicima jer je ova zaraza kod nas zauvijek! Svakih šest mjeseci odlazim liječniku (potrebno je, ali o tome ne govore svi liječnici), radim testove, kontrole su čiste, čak i vrat. i to je najvažnije! Želim vam brzi oporavak! )))

Hvala! Nadam se da to pomaže, ali neugodno je čuti od liječnika "Morate se žaliti, imate prekancerozno stanje"i imam samo 24 godine! I nikad nije imao pobačaj, nije se rodio. Računala je i ona, isprva se uplašila. Tada je počela shvaćati. I želim da se to više ne ponovi!)))

Općenito, morate to učiniti da se infekcija ne širi, popio sam sve " divan tečaj" onda sam došao pregledati vrat i došlo je do displazije razine 2, sve mi je uklonjeno i sada je sve u redu. Sada su uklonjeni laserom, osjećaji su neugodni, ali su podnošljivi.

Olga, ne, ne, naravno, radim i kavitaciju. Vidim samo da u biljci mnogo pomaže. To znači da ako napravite jednu kauterizaciju, a zatim drugu i popijete cijelu stranu, probušite ih. Naravno, niti jedan lijek se neće sam nositi, inače bi se moglo razgovarati o pojavi panaceje!)))) Pitam se jesam li ga trebao kupiti, pročitati, sad mislim da se isplati. Moram pokušati, pogotovo zato što mi je žao. )))

Dobra večer pronašla sam i HPV, bojim se da kondomi imaju godinu dana. Bojim se. Depresija je bila prije godinu dana (((tiho sam umorna, uvijek čitam odvratnu stvar na internetu) čini mi se da sam jedina na ovom svijetu. Nije lako ((((odgovarate svaki dan )) koji ništa ne liječi (((((((Reci mi kako živiš, ne mogu više živjeti)) ((((To je jako loše za moju dušu.) je li to za tebe droga? ((

Oksanochka! Preko nosa! Nemojte paničariti. Iznad svega, nisu pronašli nikakve zloćudne stanice rasta! A svi ostali novi izrasci uspješno se uklanjaju i liječe, tako da ne brinite. 16. dana kada sam ovdje, pažljivo ću upotrijebiti radio valove – da vidimo što se događa. Čuvao sam se na mnogim medicinskim forumima i čitao da se ljudi zaraženi HIV-om liječe tim lijekom da bi se povećao imunitet! Pa idite liječniku! Uklonite kondilom, pijte ciklus liječenja, sve će uspjeti! Ne budite prvi! Ostavite ga od drugog, od trećeg – ali ozdravit ćete! HPV ne liječi, kako kažu, virusom herpesa. Prisutna je i u krvi kada je imunološki sustav oslabljen i aktiviran. A takvi se kondomi čine prirodnim. Ako je zastrašujuće, nađite liječnika koji će vam sve objasniti i reći kome vjerujete. Počastite se i pobrinite se!))) Niko se ne brine za nas, osim nas! I ne budite toliko nervozni – oslabite imunitet. Sve će biti u redu! Želim vam puno sreće

Hvala, Elena. Sad ozdravim, nadam se da će sve biti u redu)))) Lijepo je što ste mi odgovorili na poruku))) Vjerujem u dobro. Samo ja i takva osoba. Prije šest mjeseci otkrili su me depresivnom, sada je postala pouzdanija. Bi li vjerovali))

Oksanochka, ne brini, postaje sve gore! Imam HPV i mogu ga pronaći u ustima. To je najgore što se može dogoditi. S muškarcem dvije godine i onda je … Depresija je zastrašujuća, bilo bi bolje da je bilo, preživjela bih, ali u ustima mi je bio šal. Ne želi se liječiti s djevojkom, kaže da je sve u redu. Ne želim živjeti, plačem svaki dan

Dobro došli! I ja sam imao sličnu situaciju. Taj je čovjek bio prvi čovjek u svom životu više od 10 godina. Koga sam odlučio da dam svojoj djevičanstvu. I sama imam slabost i imunitet. Nakon prvog seksualnog odnosa proveo je sretan mjesec. I nakon problema s HPV-om 16, 18. Isprva su bile samo male usne sramnih usana. A sada u vagini. Rekao sam vrlo odlučno. A tijekom zločina nisam osjetio dodir emocija. Ali ginekolog kaže da nemate kondome. Vjerojatno idem na drugu. Nakon dijagnoze napustiti IC. Misli da sam negdje uhvaćen. I nisam se odlučio za to. Ne plače noću i sanja o tome, a ujutro nije raspoložena. Instalirane potrebe. Prihvati i ozdravi.

Pozdrav Oksan. Imam iste probleme, ali ne koristi se za složeno liječenje, ali inhibira jedine imunostimulirajuće lijekove i mora se održavati cijelo vrijeme (imunitet treba popravljati jednom godišnje, a ne reći vitamine ili bilo gdje, već jednom u jednom Godina Papillorju kao potpora) iv). Činjenica je da s normalnim imunološkim sustavom tijelo samo eliminira HPV, inhibira ga, ali zato što se ne može uravnotežiti, mora se pomoći. Ako postoji displazija grlića maternice ili kondilom, oni i dalje bubre i nastavljaju živjeti s daljnjim liječenjem. zastrašujuće, a borba je neizbježna. Liječio sam se od profesora medicine i liječnika i još uvijek se nisam mogao riješiti ove bolesti. Ako vas zanima, mogu vam reći više o tome kako biste trebali zacijeliti i koje testove trebate obaviti pored HPV-a.

Olga, napiši, što si ozdravio? Bila su dva liječnika i oba su govorila različite stvari.

Pa, dajte))) nalazimo što će pasti u depresiju. U našim je tijelima najvažnije da mnoštvo mramora održi imunitet u redu, a to nitko ne može saznati. To se odnosi na nadzor i cijelu tvrtku. Godina u kojoj se liječio bila je loša – već se displazija činila nelagodnom, ništa od toga što nitko nije umro – izliječen, kontroliran, rodio se mladić – ipak sam morao ići liječniku nakon rođenja. Sve je gotovo otvoreno – postoji samo jedan premaz. Shugan i ja kuhamo još jednog zeca 🙂

Nadam se. Hoćete li mi reći da li su vam liječnici dopustili da zatrudnite nakon liječenja? Imam HPV 18, jučer mi je liječnik rekao da probudim piće izoprinozin, papule i izoprinozin svog muža. Želimo upoznati Lalechka, ali danas sam od prijateljice čula da imaju sličan problem, a nakon pola godine bilo je strogo zabranjeno razmišljati o trudnoći. Vjerojatno čeka imunitet. Ja sam liječnik (čak i stomatolog)))), ali ono što znate, kakve posljedice i istodobno ginekološki ulkusi nisu daleko od mene, još je gore. Nisam posjetio nijednog drugog doktora, možda je to netko rekao na forumu?

To nisam rekao. Mislim da je sve individualno i ovisi o ozbiljnosti situacije i vrsti tretmana. Iako sam osobno zdrav već godinu dana, ne kažem da se sve dogodilo. Različiti liječnici mogu imati različita mišljenja. U svakom slučaju, riješite ovaj problem sa svojim liječnikom.

Xyu, htio bih te pitati kao stomatologa. Ginekolog je propisao tečaj izoprinozina, papilora, epigenetskog spreja i rekao da će se pojaviti nakon 1,5 mjeseca. I ne tako davno shvatila sam da mi je sve u grlu i pojavila se na jeziku. Kad sam započeo, nisam shvatio da sam obično alergičan na kronični faringitis. Volite li ove stvari kod stomatologa? Inače sam u panici i ne znam kod kojeg liječnika:

Julia! Ako vjerujete u kondilome u usnoj šupljini, onda da, takve stvari mogu ići zubaru (barem on može i ima pravo na uklanjanje), ali poželjno je odmah otići u državnu ustanovu ili gdje odmah nabaviti biopsijski materijal (stomatološka klinika) poslao donatorskog dermatovenerologa! Sve će biti u redu! Ne brini!

Oksan, sad imam istu situaciju kao psiholog jer ne mogu tako živjeti.

Izoprinozin: doziranje

Izoprinozin je imunomodulacijsko sredstvo koje liječnici propisuju za liječenje i prevenciju različitih bolesti. Jača imunološki sustav, pomaže u borbi protiv virusa i bakterija. Mišljenja o ‘Isoprinosinu’ općenito su pozitivna, pacijenti bi trebali biti učinkoviti, ali često su nezadovoljni visokim troškovima.

Oblik za opuštanje, sastav

Izoprinozin se proizvodi kao pojedinačna doza u obliku oralnih tableta.

Tablete imaju izduženi, bikonveksni oblik, s jedne strane rizik i karakterističan miris amina. Svaka tableta sadrži 500 mg aktivne tvari (inozin pronobeks).

Pomoćne komponente uključuju:

 • Škrob (67 mg)
 • Manitol (67 mg)
 • Povidon (10 mg)
 • Magnezijev stearat (6 mg)

Tablete od 10 komada pakirane u blistere. Lijekovi koji sadrže 2, 3 ili 5 blistera nalaze se u kartonu.

Izoprinozin u liječenju infekcije humanim papiloma virusima

Infekcija humanim papiloma virusom (PVI) smatra se glavnim etiološkim čimbenikom ne samo za papilomavirusima, već i za intraepitelnu neoplaziju grlića maternice (CIN) i rak grlića maternice (CC). Ova se infekcija često kombinira s drugim infekcijama – bakterijskom vaginozom, herpesvirusom, klamidijom, kandidijazom, gonorejom 1, što komplicira dijagnozu. Ne postoji tretman za iskorjenjivanje humanog papiloma virusa (HPV), pa se liječenje sastoji od lokalnih (destruktivnih, fizioloških) i sistemskih (imunostimulirajućih i antivirusnih) komponenti. U mnogim slučajevima PVI je također dopušten spontano, a mnogi strani stručnjaci preporučuju nadziranje ove infekcije pod redovnom citološkom kontrolom.

Početnu fazu CIN-a često prati infekcija konvencionalnom oportunističkom florom (stafilokoki, streptokoki itd.), Cervicitisom i kroničnim vaginitisom, White (Prilepskaya V.N.). Takvi se pacijenti mogu liječiti bez korištenja destruktivnih metoda, ali za postizanje dugotrajnog učinka potrebna je antivirusna i imunomodulatorna terapija. Jedan lijek koji proizvodi takav učinak je izoprinozin.

Izoprinozin se koristi u svjetskoj medicini od početka 1970-ih, a odobren je u 73 zemlje širom svijeta. Kemijski je izoprinozin purinski derivat i stoga se metabolizira u mokraćnu kiselinu u ciklusu specifičnom za purinske nukleotide i izlučuje se iz bubrega u roku od 48 sati. Stoga se izoprinozin dobro apsorbira u gastrointestinalnom traktu; Kod bubrežnog zatajenja, gihta, urolitijaze, međutim, primjena se ne preporučuje.

Farmakološko djelovanje izoprinozina povezano s suzbijanjem sinteze virusne DNA i mRNA u ribosomskim stanicama, aktiviranjem T-limfocita (a također blokira inhibicijski učinak glukokortikoida na njih), stimulacijom fagocitnih stanica (uslijed aktiviranja biokemijskih Procesi u njima). Pored stanične imunosti, lijek aktivira sintezu antivirusnog proteinskog interferona.

Ova svojstva omogućuju mu da bude učinkovit u manifestnim oblicima HPV infekcije, obično uzrokovanih kombiniranim učincima socijalnih čimbenika, infekcija (SPD) i promjenama u imunološkom statusu.

U randomiziranom, dvostruko slijepom, placebo kontroliranom istraživanju, izoprinozin je bio učinkovit u subkliničkom oštećenju vulve. HPV.V ispitivanjem je obuhvaćeno 55 žena, podijeljenih u 2 skupine koje su primale izoprinozin (1.000 mg 3 p / dan) tijekom 6 tjedana, bilo placebo. U skupini liječenja zabilježeno je statistički značajno smanjenje svrbeža vulve što se također kombinira s morfološkim poboljšanjem epitelijskog sloja vulve (p = 0,005). Ove pozitivne promjene trajale su 4 mjeseca nakon početka liječenja.

Inoprinozin monoterapija je također učinkovita kod CIN-a. Učinkovitost liječenja izoprinozinom može se procijeniti citološkom kontrolom, pregledom očiju i kolposkopijom. U komparativnom istraživanju različitih ambulantnih metoda za dijagnozu HPV lezija maternice kod 640 žena4, otkriveno je da je kolposkopija optimalna za probirne svrhe. U kliničkoj studiji monoterapije s izoprinozinom 50 mg / kg 3-4 r / dan u 44 žene koje pate od CIN I (28 žena, 10 dana terapije) i CIN II (16 žena, do 21 dana), klinička Učinak primijećen u 88,6% bolesnika imao je potpuni nestanak epitela egzodiensta, što potvrđuje kolposkopski i histološki nalaz 5. Ponavljanje nakon šest mjeseci dogodilo se samo u 2,6% slučajeva učinkovitog liječenja. Treba napomenuti da na postignuti virološki učinak osim imunološkog učinka: povećavanjem broja T stanica povećava se imunomodulatorni indeks CD4 / CD8. U sličnoj studiji koja je uključivala 29 žena s CIN I u kontekstu kroničnog cervicitisa, kombinacija 10-dnevnog etiološkog liječenja izoprinozinom u 1000 mg 3 U / dan u 72% slučajeva pratila je klinički učinak tijekom 3 mjeseca ( bijela ispraznost) i iskorjenjivanje HPV-a. u 66% slučajeva (Prilepskaya V.N.).

Poznato je da se pod utjecajem istodobnih infekcija (genitourinarna klamidija, mikoplazmoza, CMV i herpes infekcija, list disbiotične) trajanje liječenja HPV infekcijom produžuje u prosjeku tri puta, ponovljene infekcije često se ponavljaju i kronično su lakše. Obično se liječe lokalno (medicinski i kirurški, učinkovitost lokalnog liječenja je samo 85-90%). Najperspektivnije su kombinirane metode – uklanjanje bradavica na pozadini sistemske antivirusne terapije 7. Njegova učinkovitost doseže 100%, što je povezano s djelovanjem lijekova, a ne samo HPV bradavica na područjima koja je teško postići operativnim ili laserskim izlaganjem, ali i živaca Ganglih 8.

Ako dođe do recidiva (započinje 6. dan), propisana je propisana doza održavanja: 1 tableta 2 p / dan 6 mjeseci 9. Također se preporučuje režim ciklusa liječenja u roku od tri mjeseca. Za liječenje malih, visoko opterećenih šipki s malim zloćudnošću, predlaže se propisivanje 2 tablete od 3 r / dan tijekom 14 do 28 dana (Bogatyrev II).

Jedna od opcija kombinirane terapije je prvo suzbiti HPV infekciju, a zatim provesti destruktivni tretman. U prospektivnom istraživanju izoprinozina u 54 bolesnika s CIN tipom I-III i rakom grlića maternice in situ, bilo je 83% bolesnika s infekcijom HPV tipa 16 i / ili 18 tipom (u riziku od raka maternice), a ovi Pacijenti su 10 dana naknadno liječeni izoprinozinom od 1000 mg 3 p / dan praćenja tijekom 10 dana pozneje.V 87% slučajeva jedan ciklus liječenja bio je dovoljan, u 20% slučajeva, potreba za dva tečaja, a samo 2 % slučajeva tražila su tri tečaja. Autori su zaključili da u slučaju CIN-a kod postoperativnih bolesnika hitno provode antivirusnu terapiju, budući da se relapsi vitalna aktivnost virusa.

U drugom istraživanju, učinkovitost liječenja izoprinozinom (1.000 mg 3 r / dan tijekom 5 dana) povećana je na 88% 7-10 dana prije početka CIN I (u usporedbi sa 66% samo za lokalni krioproestrus) (Prilepskaya V .N).. Istodobno, nije otkrivena aktivnost HPV-a na 66% odnosno 47%, a došlo je do ponovne infekcije od 9% odnosno 28%. Klirens HPV-a je također klinički poboljšao epitel cerviksa. U drugom istraživanju, stopa recidiva HPV lezija vrata maternice nakon kombinirane terapije bila je 1,6% u CIN II – III 1,6% (Zabelev AV).

Općenito, učinkovitost liječenja izoprinozinomom veća je u CIN-u nizvodno: u jednoj studiji s CIN-om bila sam 93%, s CIN II – 81% (Potapov VA), a u drugom istraživanju s CIN I – II – 15 od 20 (75 %) prvi ciklus liječenja (Kedrov AG). Važno je napomenuti da je stupanj CIN-a obično proporcionalan trajanju bolesti i dobi pacijenta (na primjer, u ambulantnoj studiji 640 bolesnika, prosječna dob CIN II bila je 35, CIN III i 46 godina ). To je vjerojatno posljedica dužeg postojanja HPV-a, što dovodi do izraženijih lezija epitela cervikalne sluznice (Potaph VA).

Moguće je da su 4 slučaja blage slabosti i slabosti također bila povezana s primjenom lijekova. U istraživanju s 29 žena s CIN I, nisu primijećene nuspojave izoprinozina (Prilepskaya V.N.). U istraživanju na 55 žena koje su bile zaražene HPV vulvom, u dva slučaja nisu primijećeni osip, pluća i izlječenje (Tau S.K.). To može dijelom biti posljedica činjenice da je proizvod izveden iz prirodne purinske tvari.

Zbog svog dvostrukog antivirusnog i imunomodulacijskog djelovanja, izoprinozin inhibira proliferaciju nekoliko vrsta HPV-a, uključujući i visoko onkogeni, osiguravajući njegovu učinkovitost u kliničkom i subkliničkom obliku PVI (genitalne bradavice i CIN). Za CIN lijek je učinkovitiji i sigurniji od početne faze, uključujući monoterapiju i kasnije – kao dio kombinacije lijekova i destruktivne terapije.

Kako mogu uzimati lijek?

Upute za uporabu Isoprinosin nudi vam mogućnost uzimanja lijeka nakon obroka, gutanja tableta s malom količinom tekućine. Dnevna doza za odrasle i djecu starije od 3 godine (težine veće od 15 kg) izračunava se kao 50 mg lijeka na kg težine. Izračunana doza uzima se u 3 do 4 doze. Za odrasle, uobičajena dnevna doza od 6-8 tableta za djecu – 250 mg lijeka na 5 kg tjelesne težine dnevno.

Ako je infekcija jaka, vaš liječnik može udvostručiti dozu za odrasle i proširiti se na 4-6 doza. U ovom slučaju, maksimalna doza ne smije prelaziti 3-4 g dnevno.

Trajanje liječenja ovisi o kliničkoj slici i ozbiljnosti simptoma.

 • Kod kroničnih bolesti, izoprinozin se daje tijekom nekoliko ciklusa od 5 do 10 dana, uključujući tjedni interval.
 • Za akutne virusne infekcije liječenje se nastavlja 5 do 14 dana. Liječenje se nastavlja sve dok klinički simptomi nisu nestali i lijek se uzima 2 dana kako bi se dobio pozitivan rezultat.
 • Ako je potrebna terapija za održavanje, propisajte lijek mjesec dana u najnižoj dozi (0,5-1 g) dnevno.

Ako je potrebno, liječnik može produljiti trajanje liječenja pojedinačno, ovisno o stanju pacijenta.

Za liječenje herpes infekcije lijek je propisan odraslima i djeci 5 do 10 dana. Da biste izbjegli moguće recidive tijekom mjeseca, preporučuje se uzimanje 2 tablete dnevno.

Izoprinozin s HPV-om (infekcija humanim papiloma virusima) koristi se kao monoterapija i propisuje se odraslima u 6 tableta dnevno, podijeljeno u tri doze. Za djecu se dnevna doza izračunava od omjera 1/2 tablete do 5 kg i daje se djetetu u 3 doze. Liječenje traje 2 tjedna do 1 mjesec.

Za ponovljene bradavice doza je ista za odrasle i djecu kao za HPV, ali režim liječenja je malo drugačiji. Stoga se izoprinozin može koristiti kao monoterapija u kombinaciji s kirurškim uklanjanjem bradavica primjenom antivirusnih čepića, masti i terapije interferonom. Osim toga, ciklus liječenja od 14 do 28 dana nije dovoljan, preporučuje se trostruki ciklus liječenja tijekom 30 dana.

U žena je lijek propisan za liječenje displazije grlića maternice uzrokovane izlaganjem ljudskom papiloma virusu. Uzmite 2 tablete 3 puta dnevno 10 dana. U ovom slučaju preporučljivo je odraditi 2-3 slična tečaja svaka dva tjedna.

kontraindikacija

Izoprinosi se ne mogu propisati kod gihta, urolitijaze, uporaba lijeka zabranjena je kod kroničnog zatajenja bubrega i kardiovaskularne bolesti (aritmije). Ne smije se propisati djeci mlađoj od 3 godine i u slučajevima kada je težina djeteta manja od 15 kg. Kontraindikacije u uporabi preosjetljivosti ili pojedinačne netolerancije na komponente lijeka.

Izoprinozin i alkohol

Alkohol nije kompatibilan s izoprinozinom. Tijekom liječenja nemojte čuvati pića koja sadrže malo etilnog alkohola. Slična nespojivost izoprinozina s alkoholom nastaje zbog nekoliko čimbenika.

prvo Alkohol povećava nuspojave izoprinozina i povećava rizik od njegovog razvoja. To znači da osoba u kombinaciji s upotrebom alkohola i droga može razviti veliku srčanu aritmiju, bubrežne kolike, zatajenje bubrega, pijelonefritis ili alergijske reakcije.

drugo Izoprinozin ima snažan učinak na jetru, što je vidljivo i kod konzumiranja alkohola. Stoga je kombinacija izoprinozin + alkohol vrlo toksična i štetna za jetru jer može izazvati žuticu, kolestazu, hepatitis i druge poremećaje organa.

treće Izoprinozin povećava proizvodnju interferona, što zauzvrat povećava negativne učinke alkohola na ljudsko tijelo. Ako uzimate Isoprinosin nekoliko dana zaredom dok pijete alkohol, zbog opetovanog porasta štetnih učinaka etilnog alkohola mogu se razviti psihopatološki poremećaji (depresija, suicidne misli) i poremećaji perifernog živčanog sustava (smanjena osjetljivost, trnce ekstremiteta itd.). Alkohol. Stoga se izoprinozin ne može kombinirati s alkoholom.

Trenutno je cijela skupina analoga lijeka, uključujući izoprinozin, podijeljena u dvije glavne skupine – sinonimi i doista analozi. Sinonimi su lijekovi koji sadrže isti aktivni sastojak. Goprinosin je sinonim za izoprinozin. Međutim, ne postoje drugi sinonimi za lijekove izoprinozin. Analozi su lijekovi koji sadrže različite aktivne sastojke, ali imaju najsličniji terapijski spektar djelovanja. Stoga su izoprosinozinski analozi lijeka antivirusni i imunomodulatorni.

Sljedeći analogni pripravci izoprinozina trenutno su dostupni na farmaceutskom tržištu zemalja ZND:

 • Alokin alfa liofilizat za otopinu za injekciju;
 • Alpizarin tablete;
 • Amiksin tablete;
 • Arbidol i Arbidol Maximum tablete;
 • Hiperamin tablete i liofilizat za pripremu otopine za inhalaciju i nazalnu primjenu;
 • Lavamax tablete;
 • Oksolinska mast za topičku upotrebu;
 • Gel za papir, čepići i injekcije;
 • Produžetak oralnog proteflazida i topikalna primjena;
 • Tylaksin tablete;
 • Tilon kapsule i tablete;
 • Injekcija ferovira;
 • Ergoferon tablete i oralna otopina.

Recenzije za “Ikhopronosin”

Elena Lenina

Kad sam posadio plantarnu bradavicu, uzeo sam Isoprinosin. Pročitao sam puno recenzija na internetu o tome kako je Isoprinosin pomogao ljudima. I tada sam se iscrpio od planinskih bradavica Shipig, koje su moj život pretvorile u čvrsto brašno tijekom hodanja i vožnje, nakon što sam pročitao sve bilješke koje sam odlučio probati.

Nazvao sam prijateljicu, ona je liječnica specijalizirana za dermatologiju. Rekla je da ne postoje protokoli za liječenje izoprinozinom, liječnici to ne propisuju, mogu se nazvati “doktorima”, ali službeno nisu podobni. U to sam vrijeme bio toliko loše pogođen da sam kupio dva paketa po trideset tableta, od kojih je svako koštalo sedam stotina rubalja. Liječenje je započelo.

Tri puta na dan uzimala je dvije tablete i nije pila puno vode. I ništa se nije dogodilo. Tečaj je gotov, ali bradavice su i dalje. Čekala je još dva tjedna i pojačala se s dušikom. Ne preporučujem trošenje novca, vremena i trovanja jetre jer izoprinozin nije lijek, već dodatak prehrani. Stvarno je kupiti krivotvorine, čak i ako nisu lažni. Učinkovitost ovog lijeka nije pojašnjena, samo zato što nema lijeka.

Ulyana Ermakova

Bila sam HPV s izoprinozinom, pila sam 1 tabletu tri puta dnevno, pa sam radila 2 tečaja 10 dana, uz naš ponovljeni krvni test, ELISA nije smanjila broj adresa … Sad sam pljuvala i više ga nemam za piće. do Indinola. Osjetite više od toga. Mog prijatelja kratko vrijeme liječio je HPV. Da je to čuo, odmah bi se liječio.

Evgenia Goncharova

Došao sam kod liječnika s papilama, poslali su ga da platim, ali morao sam se liječiti, nije moguće ići s papilama. Već tada je Indinol imenovan na šest mjeseci. Liječenje je naravno stresno. Međutim, s njima sam se strogo pozabavio, naravno vrlo pažljivo, a što se tiče mog zdravlja. Kao rezultat toga, dobio sam dobre testove koje želim pokazati svima.

Nada str

Vrlo je skupo, iako pomalo pomaže.
Neću imenovati sve lijekove koji se odnose na imunomodulatore, ali kad su mi propisali Isoprinosin i kupio ga, za mene je bio šokantan. Ovisno o broju tableta u pakiranju, izoprenositol može koštati između 400 rubalja po 20 tableta i 1.000 na 50 godina. Sve ovisi o tijeku liječenja. Na primjer, kada sam imao izravnu nesreću – prehlada na mojim usnama puzala je gotovo dva puta mjesečno. Samo će se jedan oporaviti, proći će nekoliko dana, a usne će mi se ponovno ugristi zbog infekcije uzrokovane prehladom. Ovisno o padu, teško je reći, ali ovaj lijek mi je bio propisan.

Naravno, cijena me iznenadila. I to je ono što nazivamo našim kućnim lijekom. I to se isplati, poput nekih stranaca. Kao rezultat toga prekinuo sam i “lijevo”. Više od toga, ako groznica nije samo za vas, taj se dan nije ponovio.

Mnogi ljudi govore o lošem zdravlju nakon izoprinozina, tako da je na prvom mjestu sve u redu, ali tada osoba često počne odustajati. Nisam to imao.

Za sada ne vjerujem da na tržištu postoji još jedna mogućnost koja je pristupačnija od izoprinozina. Međutim, gore navedene cijene su minimalne i obično mogu povećati cijenu u drugim ljekarnama čak i za 300 rubalja.

Leave a Reply