Studija o imunomodulacijskom sredstvu “izoprinozin”

HPV? Što je ljudski papiloma virus, koliko je opasno i kako se liječi? Moja priča je HPV 16 tipa. Je li HPV potpuno liječen? Izoprinozin i njegove nuspojave.

Ako otvorite moj pregled, vjerojatno znate nešto poput HPV-a. (Humani papiloma virus). Ne treba ih zaraziti (nym). U mnogim rodilištima / bolnicama čitav je broj posvećen plakatima i štandovima koje možete pratiti.

Mirno sam živio 19 godina, nisam imao pritužbi kao žena, samo ponekad sam slomio čičak s Hexexom ili Klotrimazolom. I sve je bilo u redu.

Ali sada kad sam studirao u drugom gradu, imam puno toga "napadi" Drozd je bio na LCD-u. Ginekolog me pregledao, dao mi upute za testove i kolposkopiju. Sve je bilo u redu dok nisam čuo riječi na sljedećem prijemu "Analize su otkrile humani papiloma virus. Pa, samo HPV". (+ više ureaplazmoze i blage erozije)

I ja sam isto mislila "Koji virus? Kakav napad? Gdje imam redovnog seksualnog partnera. Kako? Zaštićeni smo",

Liječnik je, naravno, pokušao ukratko objasniti što i kako, ali nije ulazio u detalje. (Očito nema panike).

I na kraju prijema rekao je:

– Sada je važno da prvo liječimo HPV, a zatim nastavimo sa svim ostalim. Napisat ću vam shemu liječenja i nakon dva mjeseca vratit ćete se na testove i vidjeti što i kako.

Liječenje na recept:

  • Tablete izoprinozina 3 puta dnevno, 2 komada. – 14 dana.
  • Papske svijeće vaginalno 1 po noći tijekom 10 dana

Ponovite tečaj nakon 10 dana pauze.

Zatim opet na recepciji.

  • Što je HPV i koliko je opasno?

Kad se vratio kući, pošao je pročitati podatke na Internetu. Bilo je vrlo zanimljivo što su HPV i HPV "što jesti",

HPV je papiloma virus. Prenosi se samo s osobe na osobu i dovodi do promjene u rastu tkiva. Ovi virusi su među najčešćim. Prema nekim procjenama, avioprijevoznici imaju i do 60% ili više

Usput, tada sam to naučio "shipitsy" na petama – to su bradavice koje uzrokuju HPV. (Oni su već prošli tijekom liječenja, ali ostao je vrlo star i namjeravam ih uskoro ukloniti.)

  • Kako mogu dobiti HPV?
  • Glavni put infekcije anogenitalnim bradavicama (genitalne bradavice) je seksualni put infekcije, uključujući oralne i genitalne kontakte i analni odnos.
  • Moguće je zaraziti novorođenče tijekom trudnoće papiloma virusom, što uzrokuje grkljan papilomatozu u djece i anogenitalne bradavice kod djece.
  • Moguća infekcija u kući znači, na primjer, dodir. Ljudski papiloma virus je već neko vrijeme na javnim mjestima (toaleti, kupke, bazeni, teretane) i upada u ljudsko tijelo ogrebotinama i ogrebotinama na koži.
  • Moguća je samo injekcija (autoinokulacija) tijekom brijanja, uklanjanje dlačica

Najviše od svega, naravno, bojala sam se da ovaj virus može izazvati rak grlića maternice.

Postoji oko 43 vrste i 170 vrsta humanih papiloma virusa.

Ne mogu svi uzrokovati rak, ali evo tipova visoki onkogeni rizik:

16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66 i 68

Učinio sam samo godinu dana nakon tretmana za vlastiti tip. I bila je to nesreća. Karta na našem LCD-u vam ne pomaže. Ali nekako sam ga morao uzeti s liječnikom i otići k drugom. Dok sam sjedila u redu, čekala sam, otvorila i pročitala izvještaj ginekologa.

Tada sam saznao da sam pronašao 16 i 58 vrsta HPV-a.

Naravno da je bilo vrlo zastrašujuće. Ne o tome.

  • Što se događa s HPV infekcijom?

Kada se papile pojave u tijelu, osnovni sloj epitela se inficira, a područje stratifikacije slojevitog skvamoznog epitela u cilindrični epitel najviše utječe. U zaraženoj stanici virus postoji u dva oblika: kao epizomalni (izvan staničnih kromosoma), koji se smatra benignim, i kao introsomalni – integriran (integriran u stanični genom) – definiran kao maligni oblik virusnog parazitizma.

U većini slučajeva karakterizira smanjen imunitet.

Infekcija se može dogoditi u dvije varijante: „neproduktivnom tipu“ kada se prisutnost virusa u tijelu ne očituje i često se otkriva slučajno, i „produktivnom“ tipu kada se virus aktivno širi u stanice, što dovodi do smrti i smrti dovodi do simptoma papilomatoze.

I da, nećete moći potpuno izliječiti virus.

Ne postoje radikalne terapije za papiloma virus, pa ne postoje lijekovi i metode kojima se virus može u potpunosti ukloniti iz ljudskog tijela. Liječnici liječe samo učinke virusa i tako uklanjaju bradavice, posebno faze raka (tkivo s staničnim promjenama). Za lezije s jakim vrstama onkogenih virusa propisano je opće liječenje smještanjem patološkog procesa u anogenitalni trakt. Kao dodatni lijekovi koriste se antivirusni lijekovi i imunomodulatori.

Izoprinozin – lijek s imunostimulirajućim i antivirusnim učinkom.

To znači da lijek pomaže vašem imunološkom sustavu u borbi protiv virusa i sprječava ga da se množi.

Vrsta uporabe : Tablete treba uzimati nakon obroka s malo vode.

OBLIK PITANJA : 20, 30 i 50 tableta po pakiranju

CIJENA : 1900 rubalja (za 50 tableta). Kupila sam ih s 25% popusta. (Ljekarna je imala popust na cijeli mjesec)

Preporučeni unos za dan Odrasli i djeca u starosti 3 ili više godina (težina 15-20 kg)je 50 mg / kg tjelesne težine u 3-4 doze (npr odrasla osoba – 6-8 tab. / Dan za djeca – 1/2 karte. 5 kg tjelesne težine / dan).

Želio bih napomenuti da lijek ima relativno malo nuspojava. Toto gBol u ušima, vrtoglavica, pospanost, svrbež, nesanica, bolovi u zglobovima, mučnina, povraćanje, proljev itd.

Tijekom prvog tečaja 14 dana sve je bilo bez pohađanja nastave, a 10. dana drugog tečaja Navečer sam počeo ogrebati cijelo tijelo! Spasio me samo Suprastin.

Posljednja 4 dana pijem izoprinozin, za koji sam osjećao da je slabost i samo puno olakšanje.

uostalom Tablete imaju jasno gorak okus. Dobro je uzeti tablete.

Nisu preveliki. lako gutati.

Također izoprinozin Koristi se za liječenje gripe i akutnih virusnih infekcija dišnih putova, malih toksina, herpesa 1-4 vrste i kontaminacije mekušca.

I ima kontraindikacije:

Giht, srčana aritmija, zatajenje bubrega, djeca do 3 godine.

Kad sam nakon gotovo dva mjeseca došao na praćenje i testiranje, ginekolog mi je rekao da je sve u redu i da virusa više nema.

Olakšala sam uzdahe, ali do danas se sjećam te užasne bolesti i neću zaboraviti posjetiti liječnika i isprobati ih.

Prednost je u tome Lijek zaista djeluje i pomaže. Mislim da visoka cijena nije veliki minus. Kad sam shvatila što se sprema, nisam marila za novac jer je zdravlje važnije.

Izoprinozin mi je pomogao da se riješim bradavica koje su na jednoj nozi narastale na 4 komada, a na drugoj na 2 komada "san" HPV. Sada se ne bojim ovog virusa jer se on nalazi u njemu "neaktivna faza" i nije opasno.

Liječenje treba biti pod liječničkim nadzorom! Razmislite o svom zdravlju, na kraju krajeva, neke su bolesti zaista užasno preživjeti.

Definitivno mogu preporučiti ovaj lijek.

Budite zdravi i sretni

PS: Nadam se da u životu ne susrećete ovaj virus, pa čak i ako ste zaraženi njime, nemojte paničariti, sada je lijek previše sposoban. Glavna stvar – ne zaboravite redovito posjećivati ​​ginekologa.

Ostali testovi na lijekove:

Ljudski papiloma virus 18 18. Kako živjeti?

Danas mu je dijagnosticiran HPV 16 18. Što učiniti? Kako živjeti? Imam 27 godina. Moj suprug rekao je sutra na testovima. Želimo dijete. I općenito, recite mi da sam zaražena. Što tada moj muž znači biti 100% bolestan? Da li ovaj virus zarazi rak samo jednom osobom? Može li HPV nositi samo 16 i 18?

Stručnjaci Woman.ru

Dobijte stručno mišljenje o vašoj temi

Kostyuzhev Artyom Sergeevich

Psihoterapeut, seksolog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Elena Tukhareli

Psiholog, savjetnik. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Muratova Anna Eduardovna

Psiholog, web savjetnik. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Andronova (Volokhonskaya)

Psiholog, psihoanalitičar. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Dmitrij Valerijevič Tišakov

Psiholog, trener, sistemski obiteljski terapeut. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Svetlana Gabbasová

Psiholog, trener i učitelj. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Svetlana Vladimirovna

Psiholog, savjetnik. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Marina Koledova

Psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Aleksejeva Natalija Igorevna

Psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Lara Alexandrovna

Psiholog, web savjetnik. Stručnjak sa web stranice b17.ru

I što sad? Pročitajte autora, imate i internet. Ovaj virus ne samo da liječi, već postoji i kod velikog broja ljudi! Često se ne pojavljuje. Zbog čega te panika?

Mnogi ste tko ste, pročitajte forum o kojem smo već razgovarali.
Živjet ćete, ne brinite. Je li to to? :)))

Liječenje HPV-a potpuno je nemoguće! Tijekom liječenja, simptomi rektuma mogu nestati i dijagnoza traje. Nemojte paničariti! Zapravo je ova dijagnoza gotovo svaka treća. Vaš se život neće promijeniti. Samo redovito idite svom liječniku kako biste izbjegli pojavu i komplikacije. I možete se zaraziti s svima koji imaju HPV (rak dolazi sljedeći, možda imate HPV, ali nemate rak). Kod muškaraca se HPV ne može odmah dijagnosticirati. Općenito, ne brinite.

Autorice, sada znate da imate HPV onkogene i svakih šest mjeseci provjeravat ćete može li se nešto otkriti u ranoj fazi i gotovo se sve bolesti mogu pozitivno liječiti u ranoj fazi. Obično ljudi dođu liječniku kada se bolest približi i ništa se ne može učiniti, a znate da postoji rizik, zato budite oprezni.

Možete živjeti s njim cijeli život i nećete biti bolesni. Djeca uglavnom nemaju nikakve veze s rađanjem mira

Ovaj virus nije opasan za muškarce.

Povezane teme

Autor, imam 27 godina, u lipnju sam saznao da imam 16 KM, iako si paničario, čak stvorio temu (gledaj, možda će te naći), otišao dobrom liječniku koji Pričekajte minutu kako biste bili sigurni da više pažnje posvećujete zdravlju žena, izvodite testove svakih šest mjeseci i ne brinite! Život je lijep!) Sretan rođendan! 🙂

Imao sam suzu, imao sam je. Liječi se. Prostor, autore! Jeste li liječnik, jeste li čuli dovoljno? Kako se zaštititi, klanja, nehotično oslobađanje urina i blata, sepsa, smrt? Slušajte ih manje. sretno

Hvala na odgovoru. Sada je zastrašujuće za mog muža i buduće potomke. Čudno, ali na mom mikroskopu nema vanjskih znakova. Ali samo u analizi. Imao je dva doktora. Pa može biti u početnoj fazi. Možda imate cjepiva? Tko je to učinio?

Zašto se bojite svog muža? Što će rak grlića maternice imati? Brad, prvi put sam čuo da je on proslijeđen potomstvu.

Nina, ne brini! Na to ne utječu vaši potomci. Moje stanje je gore od vašeg HPV-16 i vaše displazije. Ove godine rođena je kći. Preporučujemo da se pridržavate svakih šest mjeseci – ovo je jamstvo da ste zdravi. I budite oprezni s imunomodulatorima – nakon toga sam se malo složila. Zdravlje za vas!

Vakcine proizvode samo ljudi koji ne podnose HPV.

I danas su mi dijagnosticirane suze, suze su odmah tekle, ali ja sam se pomirio s vašim pismima. Jedino pitanje: što će mi dati?

Danas mi je dijagnosticiran HPV 16.18. Napisala sam koje tablete treba uzimati u tri faze, ali rekli su da to nije liječenje već imunološka podrška tijelu. U šoku sam.

Imam i HPV 16.18 i također je bio šokiran. Liječnik je propisao tablete, svijeće (i meni i suprugu). Upravo sam završio liječenje, sad idem na testove sljedeći mjesec. Nadam se (vrlo) da je sve gotovo.

Liječenje svijećama i tabletama? Zanimljivo, zanimljivo. Koliko ste novca ubili? Kondomi se uklanjaju. U CMM displaziji – redoviti pregledi. Kada se pojavi displazija – kirurško liječenje. Ostatak – novac za razdvajanje.

Danas sam prepoznala svoju dijagnozu – 16, 18, u šoku, muškarac – toliki profit. Ne znam što da radim, pročitajte poruku na forumu, kažu da možete živjeti, ali
Želim djecu u budućnosti i život je normalan

Pozdrav svima)) Sad sam uvjeren čitajući vaše izvještaje) ali popodne kad sam od liječnika čuo da sam utvrdio HPV 16-18. bio je šokiran. reci malo. Zaista želim dijete i nadam se da sve ide dobro uz pravi tretman i održavanje zdravlja žena))

Pozdrav, našao sam HPV18. Sve sam pročitao.
Dakle, piti tablete i neučinkovito štedjeti svijeće? 🙁
i kako se nositi s tim? Jeste li čuli za cjepivo protiv Gardasila – ima li između 12 i 26 godina ili se odnosi na mene?

Imao sam gotovo sve vrste HPV-a. Liječili su me: Papilloma svijeće, Epigen-Intim sprej, Lycopod tablete, indol-3-karbinol (kupio sam ga u NSP-u). Nakon tretmana ne prepoznaju krv. Zdravlje za vas!

Postoji vrlo dobro cjepivo, Cervarix. Cjepivo se u pravilu dobro podnosi kod žena s postojećom HPV infekcijom. Zaštita traje 10 – 15 godina.

Imam i HPV 16, dosad se nisam uskladio. Žao mi je što se nadam da sve ide.

Danas je otkriven HPV 16.18 i pristojna erozija maternice, a meni je tek 17 godina. kako se dogodilo da je bio oprezan! obično u panici. Noćno more.

Pozdrav I recite mi – zdravlje muškog HPV-a kao negativan utjecaj. Hvala unaprijed.

Koliko znam, muškarci su umorni od ovog virusa, ali oni su samo nositelji

Jako se bojim. Koristio sam mnogo tableta, bojim se otići na kontrolnu analizu = (

BAAA. Volimo puno. Imam 23 godine, oženjen sam u 3 godine, upoznao sam se 4 godine, stvarni su zajedno, tj. Pustolovine na lijevoj strani su isključene. ali to je još uvijek bilo takvo smeće, HPV 16, tip 18. Što sad? Danas je liječnik propisao tablete za urin, injekcije i speleologe. Sramotno je što je ova situacija postala somalijska, vjerojatno poput svih vas. Što savjetujete, djelujete i živite mirno? Šokirana sam.

Djevojko, isto smeće je bilo u šoku! Zbog displazije faze 2, poslana sam u pan 1 na Baumannu. Ukratko, poslali su me na laser i izliječili me u 3 minute. Liječnik je rekao da muškarci imaju imunitet i ne trebaju liječenje. (Neke privatne klinike vole pasti na uši i pišu tona pilula – to nije potrebno!) Moram pregledati svakih šest mjeseci, i to je to! Na svijetu je mnogo ružnih stvari, ne zamaraj se! Nije fatalno ako slijedite svoje zdravlje!

Hej djevojke. Imam samo 20 godina i imam dijagnozu HPV-a 16,18. 2 godine nisam živio. A ako je i bilo, bilo je zaštićeno. Kad sam ga pročitao, bilo je dovoljno.
Jaka panika. Stvarno čitam vaše poruke, lako mi je u srcu. Mogu imati djecu, zar ne? ((

Pa, postoji tvoj strah. HPV je vrlo čest. Da, kod HPV-a rizik od raka grlića maternice je malo povišen, ali nije karcinom! Trebali bi posjetiti samo redovito (barem svakih šest mjeseci) – samo ako se i kada pojave erozije, morate ih pozdraviti (erozija se obično liječi vrlo brzo i lako laserom). Ako sumnjate da imate slab imunološki sustav (često ste bolesni), obratite se liječniku opće prakse ili ginekologu. To je to
Mogućnost rađanja djece uopće ne utječe na HPV.

Hvala na istini)))

Prema mom razumijevanju, uklanjanje erozije obvezno je za HPV 16.18. Je li to opasan postupak? Postoji li rizik povrata novca? Što učiniti da spriječim ovaj povratak? Tko zna, govori nam. Liječnik objašnjava čisto teoretski. Želim slušati one koji su upoznati s ovom rukom. i kakvo uklanjanje erozije je bolje za porođaje?

Irina, hvala ti. zadovoljan =))

Dokaz visokog onkogenog rizika za HPV. Analizirani genotipovi
16,18,31,33,35,39,45,51,52
Što to znači?

I koje hitno rješenje erozije rečeno mi je, najbolje od svega nakon rođenja i ništa?
Filip, pročitaj gore)

,Također imam visoki onkogeni učinak. 3 godine cjepivo pomaže samo onima koji nisu bolesni, svijeće i tablete nisu mi pomogle, dolazi do erozije .. nisam rođena i još uvijek postoje problemi sa seksualnim životom .. boli. također izbija. Ukratko, tužna sam. Umorna sam od brige o liječnicima, više ne mogu reći ništa dobro. Ako ste dobri liječnici u Kazanu, dajte im savjet.

Otkrio sam i da je HPV 16 propisao injekciju IFN-a u maternicu i tabletu Levamax. Zadnja injekcija napravljena je jučer, sad se bojim spavati s mužem bez kondoma. Iznenada sam zaražena. što učiniti

Molim vas, recite mi da je uklonjen HPV, bradavice na genitalijama i što da radim sa seksualnim životom. Ne možete koristiti kondome sa zdravim redovitim partnerom?

Imam HPV 16, molim vas, recite mi, mogu li zaraziti svog partnera?

Moj fizički pregled pokazao je bradavice i analiza HPV 16/18 je dobra! Kako može biti?

Nakon boravka na HPV-u, ostala je sa mnom. Liječnik kaže da se ne biste trebali bojati, jer ga oni u principu ne liječe. Dala mi je grlić maternice. Ne znam samo jedno: ako virus ostane u tijelu, hoće li ga i dalje uništiti iznutra? a također puno čitam o tome kako se putem kontakta prenosi kući. Tako se ispostavilo da me partner može uhvatiti odmah nakon jednostavnog poljupca. Grozan na pomisao

kako živjeti s tim
kako živjeti s tim. Ne želim ništa.Sjedim i ispitujem Gospodina odakle dolazi sva ta bol. Nisam našao svog muža i da i 16 i 18 ..

i ona je plakala. Možda nisam svjestan svih opasnosti, ali. jer znate .. nije kraj svijeta! To je samo prijetnja, a ne rečenica. Jednostavno morate provjeriti ovaj slučaj i ne činiti to. Iako imam 18 godina, imam HPV 16.18 i duboku eroziju grlića maternice. Ovdje i tako dalje

Pozdrav svima! Pronašao sam informacije o cijepljenju ako ste identificirali HPV tip 16/18 i imate displaziju w / m. Cjepivo je kontraindicirano. Morate nastaviti antivirusnu i imunomodulacijsku terapiju i stvoriti kriouse u budućnosti kako biste spriječili virusne bolesti. Posjetite web stranicu www.askwoman. Bog zabranjuje svako izlječenje.

Pozdrav svima! Nakon 7 mjeseci trudnoće pronašla sam HPV 16.18. Propisali su puno lijekova i rekli da ih treba kirurški ukloniti iz papile. Ali nisam uzimala tablete i nisam išla kod onkologa. U devetom su mjesecu moje papile nestale i rodile su dijete. Sve to može utjecati na moje dijete.

Pozdrav svima! Djevojko, hvala ti na tako detaljnom pregledu (nakon što se smirio), nađi HPV 16 i propiši injekcije alokin alfa (imunološki modulator). Je li netko čuo za ovaj lijek? ili lijekova? Jako sam sretna zbog povratnih informacija. Gizmo nije jeftin, ne želim baciti novac.

Hoćete li mi reći treba li gladni ili bradavica lazar proizvesti 16 vrsta papirusa? Jeste li sigurni?

I koliko Lazar gori?

Djevojko, dijagnosticiran mi je i tip 16 18 18 i teška CMD displazija. Dogovorili smo se. Na kraju, pitam doktora: "loše" izbrisan. Što je s HPV-om? kaže mi: sve. Što bi moglo biti – virus je već prešao. bio je to neugodan osjećaj. Da li razumijem da ništa drugo ne može utjecati osim CMM-a?

Forum: Zdravlje

Novo za danas

Popularno danas

Korisnica Woman.ru razumije i prihvaća da je odgovorna za sav materijal koji je u cijelosti ili djelomično objavio putem portala Woman.ru.
Korisnik portala Woman.ru jamči da postavljanje materijala koji mu je dostavljen ne krši prava trećih strana (uključujući autorska prava, ali ne ograničava) i ne utječe na njihovu čast i dostojanstvo.
Prijavom materijala, korisnik portala Woman.ru zainteresiran je za objavljivanje na mreži i izražava suglasnost za daljnju upotrebu urednika Women.ru.

Uporaba i ponovno tiskanje tiskovine na web stranici woman.ru moguće je samo uz aktivnu vezu na izvor.
Uporaba slika dopuštena je samo uz pisano dopuštenje administracije web mjesta.

Stvaranje intelektualnog vlasništva (fotografije, videozapisi, književni radovi, marke, itd.)
Web stranica Woman.ru dopušta samo osobama koje imaju sva potrebna prava na takav smještaj.

Autorska prava (c) 2016-2017 Hurst Shkulev Publishing LLC

Mrežno izdanje “WOMAN.RU” (Woman.RU)

Potvrda o registraciji masovnih medija FS77-65950 koju je izdala Federalna služba za nadzor komunikacija,
Informacijska tehnologija i masovna komunikacija (Roskomnadzor) 10. lipnja 2016. 16+

Osnivač: Hurst Shkulev Publishing Limited Company

Leave a Reply